Gabriela Firea a trimis Corpul de Control la RATB

de:
06 ian. 2017
0 Afișari
Gabriela Firea a trimis Corpul de Control la RATB

Am mai avut o nemulțumire — și am reacționat prompt — atât în ceea ce privește trotuarele, cât și în ceea ce privește stațiile RATB. (…) Nu am fost mulțumită de cum au respectat dispozițiile mele reprezentanții RATB, lucru pentru care am dispus trimiterea Corpului de control al primarului general în misiune ad-hoc, azi dimineață, pentru a vedea de ce ceea ce noi am decis ieri nu s-a respectat. Am spus și am dispus, de asemenea, să fie chemați angajați de acasă, dacă sunt mai mulți în concediu. Am dispus scoaterea în trafic a mai multor mașini și au scos doar 11 în plus, lucru care nu este în măsură să ne mulțumească. Voi face mai spre seară un raport complet în ce privește RATB„, a spus ea, după Comandamentul de iarnă convocat la sediul Poliției Locale.

Joi, la Comandamentul de iarnă convocat la sediul Primăriei Generale, Gabriela Firea a cerut ca RATB să ia toate măsurile necesare pentru ca bucureștenii să nu stea mult în trafic sau în stații.

„Să se facă un plan al autobuzelor, troleibuzelor și tramvaielor. Eventual, mai chemați de acasă dacă sunt concedii, pentru a acoperi această perioadă dificilă din punct de vedere al condițiilor meteo, cu un ger năprasnic și cu zăpadă viscolită, astfel încât să nu se întâmple îmbolnăviri grave și să nu existe probleme în stațiile RATB”, a declarat edilul general.

Daniel Titu, director exploatare RATB, a declarat, la momentul respectiv, că regia este pregătită pentru a respecta graficul de circulație planificat, dar și că toate autobuzele și troleibuzele sunt dotate cu anvelope de iarnă. El a mai precizat că parcul de tramvaie, troleibuze și autobuze a fost suplimentat cu câteva vehicule în luna decembrie și a menționat că numărul concediilor de odihnă este mai mic decât cel planificat lunar pe parcursul anului.

Cookies