Gabriela Firea a retras de pe ordinea de zi a CGMB proiectul privind Esplanada Simona Halep

de:
01 aug. 2019
1 Afișari
Gabriela Firea a retras de pe ordinea de zi a CGMB proiectul privind Esplanada Simona Halep

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat miercuri, la începutul şedinţei CGMB, retragerea de pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre conform căruia spaţiul public situat la intersecţia dintre Piaţa George Enescu/Calea Victoriei, strada Episcopiei şi strada B. Franklin ar urma să fie denumit Esplanada Simona Halep.

Edilul a precizat că pentru schimbarea denumirii unui spaţiu public este necesar avizul Comisiei de atribuire denumiri din cadrul Prefecturii Capitalei. Având în vedere că trei dintre membrii comisiei sunt în concediu sau sunt plecaţi în afara ţării, acest for nu are cvorum.

Proiectul de hotărâre a fost iniţiat de primarul general, Gabriela Firea.

Simona Halep, născută pe 27 septembrie 1991, la Constanţa, a atins prima poziţie în clasamentul mondial WTA în două rânduri între 2017 şi 2019. A ocupat această poziţie timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevităţii ca lider al circuitului. În prezent, Halep se află pe locul 4 mondial. A fost desemnată Jucătoarea anului 2018 de către WTA şi Cea mai populară jucătoare în anii 2014 şi 2015, după cum se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

Cookies