ARHIVA B365

Gabriela Firea a plecat la Bruxelles pentru a obţine fonduri europene pentru Bucureşti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, efectuează în perioada 7- 9 septembrie 2016 o vizită de lucru la Bruxelles, la invitația comisarului European pentru Politici Regionale, Corina Crețu, anunţă PMB.

Temele principale ce vor fi abordate în cadrul întrevederii cu Corina Crețu vizează posibilitățile de finanțare din fonduri europene a proiectelor prioritare ale municipalității bucureștene, printre care extinderea rețelelor de apa potabilă și canalizare, refacerea și modernizarea rețelelor de transport și a retelelor de termoficare, distribuire a energiei termice (in beneficiul RADET), finalizarea stației de epurare Glina.

Gabriela Firea va avea de asemenea o întrevedere cu ambasadorul Luminita Odobescu, Reprezentant Permanent al României la Uniunea Europeană.

In cadrul vizitei de lucru, o delegatie a Primariei Municipiului Bucuresti se va intalni cu Aurel Ciobanu-Dordea, director al Direcției Generale de Mediu a Comisiei Europene, privind impactul ecologic al stației de epurare Glina, al instalației de tratare și valorificare a deșeurilor municipale, precum și alte aspecte privind aplicarea dreptului mediului în România.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button