Încep lucrările la parcarea Pantelimon-Vergului cu 500 de locuri. Anunţul Primăriei Capitalei

de:
07 aug. 2019
0 Afișari
Încep lucrările la parcarea Pantelimon-Vergului cu 500 de locuri. Anunţul Primăriei Capitalei

„Am semnat contractul pentru realizarea parcarii de tip park&ride de la intersectia Pantelimon Vergului! Dupa aproape 7 ani de cand trebuia construita aceasta parcare de tip park&ride, am facut, impreuna cu specialistii Primariei Capitalei si ai constructorului, toate demersurile astfel incat acest proiect, atat de important pentru descongestionarea traficului in Bucuresti, sa fie deblocat! Am semnat contractul de executie, au fost obtinute toate avizele, inclusiv autorizatia de construire si s-a emis ordinul de incepere a lucrarilor”, transmite primarul Capitalei, pe Facebook.

Potrivit edilului, parcarea va avea o capacitate de 500 de locuri, iar durata de execuție este de 12 luni. Valoarea investiției este de 21 milioane de euro.

„În ceea ce priveste costurile de realizare a acestui proiect, ne bazam, conform legii, pe un ritm firesc al incasarilor de la Ministerul de Finante. Reamintesc inca o data ca Primaria Capitalei nu incaseaza taxe si impozite, bugetul Primariei Generale fiind alimentat peste 90% din impozitul pe venit. (…) Parcarea de la intersectia Pantelimon Vergului va fi realizata de Asocierea „Tehnologica Radion, TIAB si VIA Proiect”, mai arată edilul.

Cookies