Gabriel Stroe numit șeful interimar al TAROM

de:
22 mart. 2016
8 Afișari
Gabriel Stroe numit șeful interimar al TAROM

Consiliul de Administrație al TAROM l-a revocat din funcție, luni seară, pe directorul general al companiei, Christian Heinzmann. De asemenea, în aceeași ședință, a fost revocat și Tiberiu Țiclea, membru al Consiliului de Administrație. 

Luni a fost publicat raportul Corpului de control al Ministerului Transporturilor referitor la neregulile găsite la TAROM. Raportul poate fi consultat aici.

Salarii suspect de mari pentru anumiţi angajaţi, salariaţi care, în acte erau la serviciu, iar în realitate acasă – şi pierderi care puteau fi evitate. Sunt doar câteva motive pentru care pierderile TAROM au continuat să creasca, potrivit Corpului de control al ministrului Transporturilor. Considerat principalul responsabil, directorul general al TAROM, Christian Heinzmann, a refuzat să participe la şedinţa Consiliul de Administraţie de luni seară.

Întrebat de jurnaliști despre nivelul salariului pe care îl primește directorul general al TAROM, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a spus că este vorba despre circa 14.000 de euro.

Christian Heinzmann, care este cetăţean belgian, şi-a început mandatul la TAROM în data de 19 noiembrie 2012, cu un contract pe patru ani.

Cookies