Gabriel Oprea, după demisia lui Ponta: Eu nu voi mai face parte din niciun Guvern

de:
04 nov. 2015
0 Afișari
Gabriel Oprea, după demisia lui Ponta: Eu nu voi mai face parte din niciun Guvern

PRINCIPALELE DECLARAŢII făcute de Gabriel Oprea, după demisia premierului Victor Ponta:

Eu, personal, nu voi mai face parte din niciun guvern. Sunt solidar cu Victor Ponta. Ne-am dat demisia, suntem o echipă guvernamentală (…) Partidul va intra în negocieri pentru a face parte din viitoarea echipă guvernamentală.

În primul rând, vreau să vă spun că UNPR-ul şi eu mereu ne-am ţinut cuvântul. MAI şi-a făcut datoria după tragedia de la Colectiv. Am decis că trebuie să ascultăm glasul străzii. Cea mai bună soluţie e demisia. Era normal ca Ponta să spună acest lucru.

În legătura cu coloana oficială, e normal ca Parchetul să preia această anchetă. Toţi miniştrii de interne au avut un antemergător. Eu aveam şi funcţia de vicepremier, nici nu mi-am luat concediu, am muncit şi mi-am făcut datoria.

L-am sfătuit pe Piedone să ia cea mai înţeleaptă decizie. Înţeleg că a luat-o.

Victor Ponta a demisionat, miercuri. El a declarat că va asigura şefia Guvernului până la instalarea noului Guvern. „Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cadrul societății. Oamenii simt nevoie de mai mult și ar fi o greșeală din partea mea să ignor acest lucru”, a declarat Victor Ponta.

Şi Cristian  Popescu Piedone a demisionat, miercuri, la scurt timp după ce premierul Ponta a anunţat că îşi depune mandatul.  

Cookies