ARHIVA B365

Gabriel Mutu: Nicio persoană de la conferinţa PNL nu a fost trimisă de PSD

Precizările sale vin în contextul în care conferinţa de presă pe care a susţinut-o preşedintele PNL Bucureşti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, a fost întreruptă de un pensionar care i-a solicitat mărirea pensiilor.

„Primul lucru pe care ar fi trebuit să îl facă doamna ministru Violeta Alexandru era să îşi ceară scuze cetăţenilor din sector pentru dezastrul lăsat de guvernarea liberală după mandatul 2012 – 2016. Ar face bine să nu denatureze realitatea şi să nu se mai filmeze în faţa clădirilor proprietate privată, pe care le prezintă ca fiind în administrarea Primăriei Sector 6, pentru că nu sunt. Să îşi asume nenorocirile pe care cei din guvernarea PNL le fac oamenilor amărâţi şi să nu mai dea vina pe altcineva pentru neputinţa PNL de a face ceva bun. Să majoreze pensiile, aşa cum este prevăzut în legea promulgată de PSD. Nicio persoană care a participat la acest eveniment nu a fost trimisă de PSD sau de autoritatea locală. Altă dezinformare transmisă de doamna ministru şi echipa PNL Sector 6”, precizează Gabriel Mutu.

Violeta Alexandru urma să prezinte, duminică, raportul „Cartea Neagră a guvernării locale 2016 – 2020 Mutu/PSD”.

Pensionarul a venit în faţa pupitrului la care se afla Violeta Alexandru şi a început să-şi strige nemulţumirile, cerând mărirea pensiilor şi acuzând actuala guvernare de minciună.

Ministrul Muncii şi-a întrerupt conferinţa de presă, mergând să discute cu persoana nemulţumită.

„Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi”, a spus Violeta Alexandru.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button