Gabriel Mutu, măsuri pentru cetăţeni: se prelungeşte termenul de plată la taxe locale cu bonificaţie

de:
16 mart. 2020
0 Afișari
Gabriel Mutu, măsuri pentru cetăţeni: se prelungeşte termenul de plată la taxe locale cu bonificaţie

Astfel, edilul Gabriel Mutu anunţă măsuri de prelungire a mai multor termene scadente în luna martie, respectiv:

✅ Autorizațiile de funcționare, cât și acordurile și orarul de funcționare se vor prelungi automat până la data de 30 iunie 2020, cu respectarea condițiilor legale în îndeplinirea activităților declarate.

Acest termen prelungit este valabil și pentru depunerea certificatelor fiscale de către persoanele juridice, care au contracte de închiriere cu Administrația Piețelor Sector 6.

✅ Contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificația stabilită de Consiliul Local, în cunatum de 10%.

Obligațiile fiscale pot fi achitate online, pe platforma www.ghiseul.ro, iar informațiile utile suplimentare pot fi regăsite pe site: www.taxelocale6.ro.

✅ Termenul de plată pentru închirierea locurilor în parcajele de reşedinţă aferente acestui an se prelungește până la data de 30 iunie 2020.

„Consider extrem de importantă decalarea termenului de plată a taxelor şi impozitelor locale până la 30 iunie 2020, în contextul actual. Mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari şi să luăm măsuri pentru a veni în sprijinul tuturor categoriilor sociale. Vom continua să implementăm soluţii pe diferite paliere, astfel încât să depăşim împreună momentele de criză”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Cookies