Furturi pe bandă rulantă din depozitele de marfă din Capitală

de:
18 nov. 2011
0 Afișari
Furturi pe bandă rulantă din depozitele de marfă din Capitală

Astfel, la începutul lunii august, hoţii, folosindu-se de documente de identitate false, au pătruns în incinta unor depozite, de unde, cu ajutorul a două autocamioane, au sustras obiecte de îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 250.000 de lei, iar pe 14 noiembrie, folosind acelaşi mod de operare, s-au deplasat în incinta unui complex din Sectorul 2, unde sunt amplasate mai multe depozite de mărfuri, ocazie cu care au sustras 160 de bax-uri cu obiecte de îmbrăcăminte, ce aparţineau unei societăţi comerciale, creând un prejudiciu de aproximativ 80.000 de lei.

„În dimineaţa zilei de 17.11.2011, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 2, ai Secţiilor 6, 7 şi 8 – Biroul de Investigaţii Criminale şi Criminalistic, cu sprijinul Serviciului Special de Intervenţie Rapidă, au efectuat patru percheziţii domiciliare în Bucureşti la locuinţele lui D. Marius de 24 de ani, A. Ionuţ de 23 de ani, R. Cristian de 21 de ani, S. Mihai de 27 de ani şi I. Mădălin de 23 de ani”, informează Poliţia Capitalei.

Cu această ocazie au fost găsite şi ridicate în vederea cercetărilor: obiecte de îmbrăcăminte, mănuşi textile, lacăte tip depozite, scule folosite pentru tăiat metale -foarfecă “gură de lup”, levier “picior de căprioară”, un pistol cu glonţ 9 mm, fără cartuşe aferente, deţinut ilegal de R.Cristian, o sabie de 70 cm tip ninja şi o bâtă de 106 cm cu diametrul de 6 cm.

În cursul cercetărilor, au fost descoperite şi ridicate 50 de jachete sustrase, bunuri ce erau oferite spre vânzare de alte societăţi cu puncte de lucru într-un complex comercial.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu D. Marius, A. Ionuţ, R. Cristian şi I. Mădălin în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi Judecătoriei Sectorului 2, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de S. Mihai se va solicita arestarea în lipsă, fiind continuate activităţile specifice în vederea depistării, informează Poliţia capitalei.

Cookies