BAZAR

FURTUNĂ PE BOSFOR, EP. 10: Ce s-a întâmplat în episodul 10 din FURTUNĂ PE BOSFOR- KANAL D

FURTUNĂ PE BOSFOR, EP. 10:

Dilara și Rahmi continuă să uneltească împotriva lui Cihan și a lui Gulseren, Gulseren îi scrie lui Cansu un email cu tot ce simte pentru ea, iar Hazal se preface că o place pe Cansu, informeaza melty.ro.

Cansu pleacă de acasă. Cihan și Dilara se ceartă și aruncă vina unul pe celălalt. Cei doi pleacă în căutarea lui Cansu, care este de negăsit. Între timp, Rahmi și Ozan o acuză pe Hazal că  a împins-o pe Cansu să plece, însă aceasta neagă (deși se bucură în secret că a scăpat de ‘rivala’ ei).

FURTUNĂ PE BOSFOR, EP. 10:

Între timp, Gulseren e distrusă de acuzațiile pe care le-a făcut Ozan în direct, spunând că este amanta lui Cihan. Ea merge să o vadă pe Derya, spunând că îi este greu să facă față acuzațiilor, dar îi este și mai greu să trăiască gândindu-se că și Cansu crede că ea este vinovată. Derya o sfătuiește să îi scrie un email lui Cansu în care să-i explice tot: cum a fost copilăria ei, cum i s-a schimbat viața când a aflat că este mama ei adevărată și de ce s-a întâlnit cu Cihan.

FURTUNĂ PE BOSFOR, EP. 10:

Și Cihan are probleme și din cauza lui Ozan. Deși Ozan recunoaște că a fost bătut de golani, Dilara încă mai are îndoieli.

O găsim pe Cansu la Fidan, de la clubul de călărie. Soțul acesteia nu este prea fericit că adăpostesc o copilă de 15 ani, așa că până la urmă îi sună pe Dilara și Cihan. Între timp, Cansu citește emailul de la Gulseren și o sună spunându-i să vină să o caute pentru că a fugit de acasă.

FURTUNĂ PE BOSFOR, EP. 10:

Până la urmă Cansu se întoarce acasă, iar ea și Ozan înțeleg că totul s-a terminat între părinții lor, că Cihan nu este fericit și că va fi întotdeauna alături de ei. Hazal se preface că este bucuroasă când Cansu se întoarce acasă. Dilara și Rahmi pun la cale un plan să scape de Gulseren însă aceasta reușește să scape și de această dată uneltirilor celor doi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button