Furt în vestiarul unei săli de fitness din Sectorul 2. Un bucureștean a rămas fără rucsacul în care avea 60.000 de lei

31 iul. 2022
933 afișări
Furt în vestiarul unei săli de fitness din Sectorul 2. Un bucureștean a rămas fără rucsacul în care avea 60.000 de lei
Furt în vestiarul unei săli de fitness din Sectorul 2. Un bucureștean a rămas fără rucsacul în care avea 60.000 de lei. Sursa foto: Unsplash

Poliția Capitalei a anunțat că a reținut doi tineri, în vârstă de 16 și 17 ani, suspectați că au furat un ghiozdan dintr-un vestiar al unei săli de fitness în Sectorul 2 din București. Proprietarul rucsacului avea acolo mai multe bunuri de valoare, dar și suma de 60.000 de lei. Acum cei doi suspecți sunt bănuiți de furt calificat.

Un bărbat a rămas fără suma de 60.000 de lei după ce ghiozdanul în care avea banii i-a fost furat din vestiarul cu lacăt al unei săli de fitness din Sectorul 2. Incidentul a fost semnalat autorităților în data de 29 iulie, când păgubitul a sesizat Poliția Capitalei cu privire la dispariția bunurilor sale și a sumei de bani.

Furt în vestiarul sălii de fitness. Doi minori au furat suma de 60.000 de lei

Potrivit informațiilor preliminare deținute de polițiști, în spatele jafului s-ar afla trei autori, și anume trei bărbați cu vârsta de 16, 17 respectiv 42 de ani. Aceștia ar fi intrat în vestiarul sălii, unde știau că bărbatul are suma de bani, ar fi forțat butucul ușii de acces de la vestiarul acestuia și au furat ghiozdanul în care se aflau și cei 60.000 de lei.

În acest sens, sâmbătă au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție la domiciliu, toate la adrese din București, în urma cărora au fost identificați și conduși la audieri cei doi tineri suspectați de furt.

Cei doi tineri de 16 și 17 ani au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi aduși în fața magistraților cu propunere legală conform informațiilor transmise de Poliția Capitalei.

CITEȘTE ȘI:

​​Cum am luat contact cu violența stradală din București

Lacurile de pe râul Colentina, o altă resursă naturală a Bucureștiului neprețuită, după râul Dâmbovița și Delta Văcărești. Dar Sectorul 2 vrea să îndrepte lucrurile

Clotilde Armand, acuzată că ține la sertar mai multe proiecte smart. ”Să-l deschidă! E mai adânc decât Groapa Marianelor”

Cookies