Furt în Sectorul 3: Un bărbat a intrat pe o scară de bloc, a scos patentul și a plecat cu o bicicletă. Acum este căutat de autorități și de bucureștenii revoltați

11 iul. 2023
11217 afișări
Furt în Sectorul 3: Un bărbat a intrat pe o scară de bloc, a scos patentul și a plecat cu o bicicletă. Acum este căutat de autorități și de bucureștenii revoltați
Furt în Sectorul 3: Un bărbat a intrat pe o scară de bloc, a scos patentul și a plecat cu o bicicletă. Acum este căutat de autorități și de bucureștenii revoltați. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un bărbat a intrat pe o scară de bloc din Sectorul 3 al Capitalei și a furat o bicicletă. Individul în cauză a scos un patent din buzunar și s-a apucat să taie antifurtul bicicletei.

Bărbatul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Un individ a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce fura o bicicletă, de pe o scară de bloc din zona Sălăjan. Bărbatul, fără rușine, a scos un patent din buzunarul vestei și s-a apucat să taie antifurtul bicicletei.

Incidentul s-a petrecut pe data de 24 iunie 2023, însă, proprietara bicicletei a anunțat furtul pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București” pe data de 9 iulie 2023. Femeia i-a întrebat pe bucureșteni dacă le pare cunoscut individul respectiv și le-a cerut ajutorul pentru a-l identifica.

Căutăm acest individ! A furat o bicicletă de la etajul 8, dintr-un bloc din zona Sălăjan. Orice informație ne este importantă. Mulțumesc!” a scris A. R.M. pe Facebook.

Câțiva bucureșteni i-au recomandat femeii să sune la poliție și să depună plângere. Astfel, poate va recupera bicicleta.

  • „Dar reclamație la poliție ați depus înainte să faceți postarea aici?” – A. P.
  • „Ferească D-zeu, chemați poliția problema este rezolvată. Credeți că se reîntoarce cu căință în suflet?” – B. V. B.

Păgubita le-a răspuns bucureștenilor, spunându-le că a reclamat incidentul la poliție, iar aceștia au luat amprente și au deschis o anchetă.

A fost depusă plângere, s-au luat amprente, s-a deschis anchetă, dar apelez și la sprijinul cetățenilor.” a scris A. R. M.

Acum, a mai rămas doar să fie găsit hoțul, iar femeia să își primească bicicleta înapoi. Sau cel puțin banii pe ea.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies