ARHIVA B365

Furt de energie electrică, într-un imobil din Capitală. Câte persoane aveau curent fără să plătească

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul specialiştilor din cadrul unei societăţi de furnizare a energiei electrice, au controlat, joi, un imobil din Sectorul 4 al Capitalei, în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor de furt de energie electrică.

Poliţiştii Secţiei 14 au acţionat în acest caz pe linia constatării comiterii infracţiunilor de furt, respectiv sustragere de energie electrică, a constatării oricăror modificări efectuate fără drept a componentelor instalaţiilor electrice, de executare şi folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

În urma acestei acţiuni au fost identificate 35 de persoane şi s-a constatat faptul că, imobilul de la adresa controlată era racordat ilegal la reţeaua de energie electrică, fără a se înregistra consumul cu aparat de măsură.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a 12 infracţiuni de furt, respectiv de sustragere de energie electrică precum şi a infracţiunii de nerespectarea sancţiunilor penale.

De asemenea, poliţiştii au identificat în timpul verificărilor un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în judeţul Călăraşi, care figura cu interdicţia de se afla în Municipiul Bucureşti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button