Fum la metrou. Aproximativ 100 de călători au fost evacuați

06 iul. 2021
323 Afișari
Fum la metrou. Aproximativ 100 de călători au fost evacuați

Fum la metrou marți după amiază, la stația Eroii Revoluției. Apoximativ 100 de persoane  au fost evacuate de urgență.

A ieșit fum la metrou, marți după amiază, la stația Eroii Revoluției. Un incident a avut loc în tunel, iar mai multe persoane au fost imediat evacuate.

Conform ISU București Ilfov, din tunel a început să iasă fum, iar călătorii au fost evacuați și nu s-a mai permis accesul altor pasageri în stație până la remedierea problemei.

Fum la metrou. Trenurile au continuat să circule

“Colegii mei au luat două măsuri. Una să evacueze persoanele din stație și a doua să nu mai permită accesul în stația respectivă”, a spus Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU, pentru Știrile Pro TV.

Dini primele informații, se pare că este vorba despre aproximativ 100 de persoane care au fost evacuate.

Reprezentantul ISU București Ilfov a precizat că în tot acest timp trenurile de metrou au circulat în stația respectivă.

Luna trecută, duminică, 19 iunie, stația de metrou Piața Victoriei a fost evacuată de urgență în urma unui incendiu care s-a lăsat cu degajări mari de fum.

Metrorex preciza, atunci, că a fost detectată o defecțiune tehnică minoră în calea de rulare. Echipele Metrorex au intervenit imediat pentru remedierea defecțiunii, iar siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment, circulația trenurilor desfășurându-se conform graficului normal.

Un incident similar cu cel de astăzi  a avut loc tot la stația Eroii Revoluției în anul 2018. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a fost sesizată o degajare de fum la nivelul peronului în staţia de metrou Eroiii Revoluţiei, iar pompierii au recurs imediat la verificări pentru a identifica sursa acestuia. În urma verificărilor s-a constatat ca fumul provenea din apropierea staţiei Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasa de sub tensiune si circulaţia metroului sistată.

Știre în curs de actualizare

Cookies