ARHIVA B365

Frumusetea Ligii Campionilor se reia in aceasta saptamana

“Dupa ce anul trecut a parasit competitia in semifinale, campioana Spaniei s-a pregatit atent pentru acest sezon, facand achizitii importante. Bayern se afla intr-un proces de adaptare la filozofia de joc a lui Caro Ancelotti, in timp ce Realul va miza pe continuitate, dupa o campanie de transferuri destul de discreta”. e de parere Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri sportive online Unibet. Daca alegem sa mergem pe mana catalanilor, atunci cota de 4,00 oferita de Unibet ar trebui sa ni se para destul de atragatoare. Totusi, jocul din primele meciuri ar trebui sa fie un indiciu asupra echipelor ce au puterea sa lupte pentru trofeu.

Barcelona – Celtic – Aceasta partida vine dupa infrangerea uluitoare a Barcelonei din weekend, de acasa, contra celor de la Alaves, scor 1-2. Desi Messi, Suarez si Iniesta au intrat pe parcursul reprizei secunde, catalanii n-au izbutit sa intoarca scorul. Chiar si asa, cota pentru victoria gazdelor ramane foarte mica – 1,10. Asta si pentru ca, la ultima vizita aici, in 2013, Celtic a incasat o infrangere usturatoare, scor 1-6. La o cota de 25,00 putem miza pe un succes de rasunet al oaspetilor, in timp ce egalul este pretuit la o cota de 12,00.

PSG – Arsenal – Francezii au inceput ezitant noul sezon din Ligue 1, aspect oarecum logic, tinand cont de faptul ca si-au pierdut golgheterul si au schimbat antrenorul. De aceasta situatie pare pregatita sa profite Arsenal, desi nici trupa lui Wenger n-a afisat cel mai curat joc in acest debut de sezon. 1,90 este cota pentru un succes al gazdelor, iar o victorie a englezilor ne poate aduce de 4,20 ori suma investita. Un egal primeste o cota de 3,75 la Unibet.

Juventus – Sevilla – Este un duel ce l-am mai vazut si-n stagiunea precedenta de Champions League. Atunci, fiecare formatie isi castiga partida de pe teren propriu. Cu o fereastra de transferuri reusita, Juventus porneste clar ca favorita miercuri seara. 1,58 este cota la Unibet pentru succesul italienilor. La o cota de 6,15 putem merge pe mana andaluzilor, in timp ce un meci nul primeste o cota de 3,90.

Real Madrid – Sporting – Ambele formatii au pornit ca din pusca in competitile interne, obtinand victorii pe linie. In cazul portughezilor, vorbim de 14 succese la rand, punandu-le la socoteala si pe cele din stagiunea trecuta. Cristiano Ronaldo isi va infrunta clubul de la care a plecat in fotbalul mare, iar bookmakerii nu le dau nicio sansa oaspetilor. 1,22 este cota pentru ca trupa “blanco” sa castige miercuri seara. O eventuala surpriza furnizata de portughezi are cota 13,00, si un rezultat de egalitate 6,50.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button