BAZAR

Frumoasa și bestia și Pisicile aristrocrate, din nou la TVR. Negocieri şi pentru „Anatomia lui Grey”

„În noile condiţii contractuale, SRTv beneficiază, fără costuri suplimentare, şi de un pachet generos de programe din catalogul companiei Disney. Lista titlurilor selecţionate a fost avizată recent de Comitetul Director al SRTv, aceasta reprezentând ultima etapă a renegocierii contractului”, anunţă reprezentanții TVR, citaţi de paginademedia.ro. 

Începând cu grila de primavară a acestui an, pentru o perioada de cinci ani, pe langa serialul Anatomia lui Grey, sezoanele 8-12, telespectatorii vor putea urmări pe posturile TVR și o selecție variată, ce acoperă toate genurile de film (filme de ficţiune de lungmetraj, filme de animaţie, miniserii), potrivit reprezentanților televiziunii publice.

Pelicule recompensate cu Oscar, BAFTA, Globul de Aur sau premiate la alte competiții internaționale de film vor putea fi văzute în anii următori la TVR 1 și TVR 2.

Animaţia clasică Disney, care n-a mai fost difuzată la TVR de peste 10 ani şi care reuneşte titluri precum „Bambi”, „101 dalmaţieni”, „Frumoasa şi bestia”, „Pisicile aristocrate”, „Doamna şi vagabondul”, se va regăsi în grilele de programe ale posturilor publice de televiziune.

FILME. „The Color of Money”, „Dead Poets Society”, „Prizzi’s Honor”, „Evita”, „Cinderella Man”, „Treasure Planet”, „What’s Love Got To Do With It”,”Cabaret”, „Mary Poppins”, „They Shoot Horses, Don’t They”, „The Hurricane”, „Under the Tuscan Sun”, „Hidalgo” sunt câteva dintre filmele de prestigiu pe care le vom putea urmări la TVR începând cu 2016.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button