Frumoasa călătorie a urșilor panda…@ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

de:
11 sept. 2012
0 Afișari
Frumoasa călătorie a urșilor panda...@ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Frumoasa călătorie a urșilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt

De Matei Vişniec
Cu: Iolanda Covaci, Marius Calugariţa
Mişcarea scenică : Galea Bobeicu

Elemente pantomimă: Adrian Nour 
Sound design: Mihai Prejban/Sorin Antonie
Regia: Cătălina Buzoianu
Durata: 1 h 20 min
Rezervări: Unteatru: Str. Ilfov nr. 1 / 0745 78 47 47 / [email protected]

,,Istoria lui Vişniec, absurdă şi plină de umor, începe ca o poveste de dragoste din lumea noastră: doi tineri se trezesc într-o dimineaţă în acelaşi pat şi nu-şi amintesc nici cum au ajuns acolo, nici dacă au făcut dragoste, dar încep o relaţie. Convenţia este să petreacă împreună doar nouă nopţi, apoi ea să dispară pentru totdeauna. Sunt nouă nopţi care se scurg încet şi durează cât o viaţă, în care cei doi refac ritualul vechi şi nou al iubirii dintre un bărbat şi o femeie. Se descoperă unul pe altul, încep să se adulmece, se oferăunul altuia, încep să facă lucruri împreună şi să schimbe experienţe, apoi se ceartă, se însingurează şi devin mai atenţi la ceilalţi decât la ei înşişi…,,

 
 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 
 
 
Cookies