Frig în București la început de februarie. ANM anunță nopți geroase și ninsori. Cum va fi vremea în weekend

31 ian. 2023
529 Afișari
Frig în București la început de februarie. ANM anunță nopți geroase și ninsori. Cum va fi vremea în weekend
Frig în București la început de februarie. ANM anunță nopți geroase și ninsori. Cum va fi vremea în weekend | Foto: Unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în prima săptămână a lunii februarie în București. Pe timp de noapte vor avea parte de temperaturi sub 0 grade Celsius.

ANM anunță cum va fi vremea în București

Comparativ cu jumătatea lunii ianuarie 2023, vremea la începutul lui februarie se va răci considerabil. În perioada 31 ianuarie – 5 februarie se vor înregistra temperaturi ce nu vor depăși 10 grade Celsius în timpul zilei. Pe durata acestei săptămâni, maximele termice vor fi cuprinse între 6 și 8 grade Celsius.

Marți (31 ianuarie)

Ultima zi din ianuarie vine cu o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi variabil și vântul va bate cu 7 m/s. Pe timpul nopții, temperatura va scădea considerabil, iar termometrele vor indica -3 grade Celsius, conform ANM.

Miercuri (1 februarie)

La mijlocul săptămânii va fi înregistrată o maximă de 6 grade Celsius. Cerul se va menține variabil, iar vântul își va modifica viteza, ajungând să bată cu 5 m/s. Temperatura pe durata nopții va scădea și mai mult, minima termică fiind de -5 grade Celsius.

Joi (2 februarie)

Cerul se va menține variabil. Vântul se va intensifica, ajungând la o viteză de 8 m/s. Temperatura va ajunge la o maximă termică de 8 grade Celsius, cea mai ridicată din această săptămână. Noaptea, minima termică va fi de -3 grade Celsius.

Vineri (3 februarie)

ANM anunță că în ziua de dinainte de weekend va fi înregistrată o maximă termică de 7 grade Celsius. Minima termică va fi de -3 grade Celsius. Cerul va rămâne variabil și vântul va bate cu 8 m/s.

Cum va fi vremea în primul weekend din luna februarie

Meteorologii anunță că sfârșitul de săptămână își va menține temperaturile scăzute. Maxima termică va fi de 3 grade Celsius, iar minima termică va fi de -4 grade Celsius.

Sâmbătă 

Prima zi de weekend va fi înnorată, iar temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius. Vântul va bate cu 11 km/h. Pe timpul nopții, temperatura va scădea până la -3 grade Celsius.

Duminică

În ultima zi din săptămână, bucureștenii se vor bucura de un cer parțial însorit, iar maxima termică va fi de 3 grade Celsius. Vântul va bate cu 11 km/h.

Noaptea, minima termică va fi de -4 grade Celsius și va fulgui.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies