Fraudă la Loteria Fiscală: sute de cereri respinse. Ce s-a întâmplat

de:
15 iul. 2015
0 Afișari
Fraudă la Loteria Fiscală: sute de cereri respinse. Ce s-a întâmplat

„Fondul de premiere alocat extragerii a fost de 1.000.000 lei, iar numărul total de cereri de revendicare înregistrate în vederea încasării premiilor a fost de 18.215. În urma verificărilor preliminare realizate de către administraţiile fiscale, s-a constatat că un număr de 313 cereri nu îndeplinesc condiţiile de validare a bonurilor fiscale, prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale (de exemplu informaţiile obligatorii erau ilizibile; documentele în baza cărora erau revendicate premiile nu erau bonuri fiscale)”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Finanțelor Publice. 

17.902 bonuri fiscale au fost validate de administrațiile fiscale și au fost luate în considerare la stabilirea valorii unui premiu. Astfel a rezultat un premiu în valoare de doar 56 de lei. 

Potrivit realitatea.net, nu toți deținătorii de bonuri câștigătoare și-au primit banii, după ce au fost plătite doar 17.837, 65 de bonuri fiscale fiind invalidate ca urmare a acțiunilor de control ale DGAF. Până la soluționarea anchetelor, plata acestor premii este suspendată.

Vezi mai multe pe realitatea.net.

Cookies