Frauda la BACALAUREAT 2013: Fiţuici şi sute de euro găsite asupra elevilor de la Liceul Bolintineanu

de:
02 iul. 2013
0 Afișari
Frauda la BACALAUREAT 2013: Fiţuici şi sute de euro găsite asupra elevilor de la Liceul Bolintineanu

La percheziţiile care au avut loc, luni, la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”, poliţiştii şi procurorii au găsit fiţuici şi suma de 500 de euro asupra elevilor de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”.

De asemenea, într-un dulap dintr-o sală de clasă în care se susţinea examenul de Bacalaureat s-au găsit, de asemenea, bani care se crede că urmau să intre în posesia profesorilor, informează RTV.

Percheziţii corporale au fost efectuate şi asupra profesorilor, la care au fost găsiţi bani ascunşi în lenjeria intimă, dar şi pungi cu parfumuri şi bijuterii pe care le-ar fi primit de la elevi pentru a-i ajuta cu rezolvarea subiectelor.

Directoarea Liceului „Dimitrie Bolintineanu” din Capitală, Costica Vărzaru, care a fost audiată de procurori la Poliţia Capitalei, fiind suspectată de fapte de corupţie, a fost reţinută, iar marţi va fi dusă la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru trafic de influenţă.

Potrivit unor surse judiciare, directoarea Liceului „Dimitrie Bolintineanu” ar fi recunoscut că a luat bani de la elevi pentru a interveni la membrii comisiei de bacalaureat să le faciliteze copierea sau să îi ajute la rezolvarea subiectelor.

Cookies