Directoarea de la liceul cu fraudă la BAC dezbrăca elevii la banchet VIDEO

de:
01 iul. 2013
0 afișări
Directoarea de la liceul cu fraudă la BAC dezbrăca elevii la banchet VIDEO

Conducerea liceului „Dimitrie Bolintineanu” din Capitală a fost demisă pentru fraudă din cauza scandalului, iar inspectoratul şcolar a anunţat că o nouă comisie va fi numită în curând. Parchetul, Poliția și SRI efectuează percheziții la liceu. 

Acesta nu este însă primul scandal în care este implicată directoarea Costica Vărzaru – cunoscută ca o protejată a primarului Marian Vanghelie, pe Youtube fiind postat un filmuleţ în care femeia dezbrăca elevii pe ringul de dans.

Potrivit sursei citate, Costica Varzaru a declarat atunci ca „s-ar putea sa fi existat un moment mort, cind petrecerea stagna, si mi-am zis ca trebuie sa le reaprind pofta de distractie. Am dansat cot la cot cu elevii. Si manele am dansat alaturi de ei”. „Inspectoratul nu a pedepsit-o, asa cum recomandase ministerul”, nota Evenimentul Zilei.

Mai multi profesori au declarat atunci pentru Evenimentul Zilei, sub protectia anonimatului, ca „directoarea ar fi sustinuta atit de primaria de sector, cit si de inspectoratul scolar”. „Am vazut cum invita profesorii la cite un whisky, in incinta scolii, iar de ziua ei a facut o petrecere in cancelarie, cu Murfatlar. Realitatea este ca directorii sint pusi pe criterii politice si, de multe ori, e vorba despre oameni care nu au ce cauta in invatamint. (…) Se fac tot felul de petreceri date de primarul Marian Vanghelie pentru directorii de scoli si liderii de sindicat din scoli”, au mai spus profesorii citati de EVZ.

Potrivit presei, „in 1997, la aproape 30 de ani, Daniel Marian Vanghelie se inscrie la Liceul Dimitrie Bolintineanu, in clasa a XI-a, cursuri seral, pe care le termina trei ani mai tirziu, o data cu cistigarea Primariei Sectorului 5”

CITEŞTE ŞI: Fraudă la BACALAUREAT 2013: SUBIECTELE, postate pe net înainte de examen

Cookies