Frații STB circulă prin București, în timp ce călătorii așteaptă nervoși în stații. „Așa să mergeți, două câte două, să nu vă pierdeți”

10 oct. 2023
24102 afișări
Frații STB circulă prin București, în timp ce călătorii așteaptă nervoși în stații. „Așa să mergeți, două câte două, să nu vă pierdeți”
Frații STB circulă prin București, în timp ce călătorii așteaptă nervoși în stații. „Așa să mergeți, două câte două, să nu vă pierdeți”. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București

Mai multe tramvaie au fost surprinse pe aplicația Info TB mergând două câte două pe traseu. Și-au format câte o pereche și au pornit la drum, în timp ce călătorii așteptau nervoși în stație, întrebându-se de ce nu mai ajung odată la destinație. Iar când ajung, ajung câte două.

„Așa să mergeți, două câte două, să nu vă pierdeți prin București”

În timp ce aștepta într-o stație STB, un călător a deschis aplicația Info TB și a observat mai multe tramvaie pe traseu care circulau două câte două, unul în spatele celuilalt.

Bărbatul a considerat acest lucru ciudat, așa că s-a gândit să fotografieze cele văzute și să publice imaginea pe pagina de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”, unde a scris următoarele:

Așa să mergeți: 2 câte 2, să nu vă pierdeți prin București.
Tramvaie două câte două
Tramvaie două câte două. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB (fostul RATB) București
În imagine se observă cum mai multe tramvaie STB circulau în pereche prin Capitală, în zone precum Șoseaua Ștefan cel Mare, Vatra Luminoasă, Dristor și Berceni.

STB a anunțat că vehiculele vor acumula întârzieri

Societatea de Transport București (STB) a anunțat marți pe pagina de Twitter că, din cauza traficului intens înregistrat în mai multe zone ale Capitalei, autobuzele, tramvaiele și troleibuzele vor ajunge cu întârziere în stații și vor avea dereglări de ritmicitate.

Din cauza traficului intens înregistrat pe unele din arterele Capitalei, o parte din vehiculele liniilor STB acumulează întârzieri față de programul de circulație și înregistrează dereglări de ritmicitate.

Totodată, vehiculele STB au avut întârzieri de peste două ore în cursul zilei de marți, din cauza traficului aglomerat.

De la ora 11:00, circulația vehiculelor STB, se desfășoară în condiții normale de trafic. Circulație cu dificultate timp de 210 min. (07:30-11:00).

Te-ar putea interesa și:

Cookies