„Frații Părcăuși” din București, doi șoferi dibaci care-și lasă mașinile în mijlocul drumului, să fie siguri că nimeni, nimeni nu mai are loc de ei

12 apr. 2023
49371 afișări
"Frații Părcăuși" din București, doi șoferi dibaci care-și lasă mașinile în mijlocul drumului, să fie siguri că nimeni, nimeni nu mai are loc de ei | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Mașinile parcate în mijlocul drumului au devenit un lucru obișnuit în București. Șoferii din Capitală lasă mașinile unde găsesc loc, indiferent dacă încurcă circulația, blochează drumul sau căile de acces. De data aceasta, doi bucureșteni și-au lăsat BMW-urile parcate în drum, blocând astfel o stradă din Sectorul 1.

Doi șoferi dibaci din București care-și lasă mașinile parcate în mijlocul drumului

Bucureștiul este un oraș extrem de aglomerat și plin de mașini. Din acest motiv, locurile de parcare sunt insuficiente și de multe ori ne lovim de vehicule parcate neregulamentar, fie pe trecerile de pietoni, fie pe trotuar.

Noaptea trecută un bucureștean a dat de un obstacol în drumul său. Două mașini, parcate în mijlocul drumului.

Din grabă sau din pur și simplu nepăsare, proprietarii vehiculelor le-au lăsat parcate neregulamentar, încurcând circulația pe Strada Ernest Broșteanu din Sectorul 1. Acest lucru nu a rămas neobservat și netaxat de ceilalți participanți la trafic.

Bărbatul a fotografiat BMW-urile de care nu putea trece și a publicat poza pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București” alături de următorul mesaj:

Strada Ernest Broșteanu, lângă „Mon Cher” din Dorobanți. Vreau păreri, vă rog. Eu am rămas fără cuvinte😂

Doi bucureșteni și-au lăsat mașinile în mijlocul drumului
Doi bucureșteni și-au lăsat mașinile în mijlocul drumului | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

 

Te-ar mai putea interesa și: 

Postarea a strâns zeci de reacții de la bucureșteni

Postarea a strâns zeci de reacții și de comentarii de la cei înscriși în respectivul grup. Mare parte dintre cei ce au văzut fotografia au făcut haz de necaz. Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni:

  • „Când e frate lângă frate, trece mașina prin alta parte.”
  • „Trece și TIR-ul pe acolo”, vorba aia 😂.”
  • „Pai e strada lor! Ce cauți acolo?!”
  • „Trebuie semn de circulație la intrarea pe strada asta: Îngustare de drum, până la: drum înfundat din cauza „șoferilor”.
  • „Se numește: parcare în spic. 😂”

Din fotografie se poate observa că, depinzând de mașina condusă, este greu spre imposibil să treci pe lângă cele două vehicule parcate neregulamentar.

Cookies