Fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, puşi în LIBERTATE după bătaia cu cuţite de la Curtea de Apel

de:
30 aug. 2015
3 Afișari
Fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, puşi în LIBERTATE după bătaia cu cuţite de la Curtea de Apel

Frații Ion și Vasile Balint, alias Nuțu și Sile Cămătaru, împreună cu trei apropiați ai acestora au fost reținuți, vineri seară, după o altercație care a avut loc joi la Curtea de Apel București, unde aceștia erau judecați.

Nuţu şi Sile Cămătaru, proxenetul Ioan Clămparu şi liderii Clanului Sportivilor au mers la Curtea de Apel Bucureşti, joi. Înainte de a intra în sala de judecată, Sile Cămătaru l-a tăiat pe unul dintre rivalii săi.

Procesul de la Curtea de Apel în care este implicat Sile Cămătaru a continuat joi. Acesta este judecat pentru infracţiuni comise cu violenţă pe străzile din Capitală.

Înainte de a intra în sală şi a se prezenta în faţa judecătorilor, Sile Cămătaru, oamenii săi şi rivalii lor, în total 18 persoane, au fost implicaţi într-un incident care a avut loc pe holurile Curţii de Apel Bucureşti. Poliţiştii de la Curtea de Apel Bucureşti au restabilit cu greu liniștea, pentru ca procesul să poată continua. 

După 24 de ore, Cămătarii au fost puşi în libertate, scrie romaniatv.net.

Membri ai clanurilor Cămătaru şi Sportivilor s-au prezentat, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, unde au fost judecaţi pentru infracţiuni comise cu violenţă pe străzile din Capitală.

Înainte de a intra în sală şi a se prezenta în faţa judecătorilor, Sile Cămătaru, oamenii săi şi rivalii lor, în total 18 persoane, au fost implicaţi într-un incident care a avut loc pe holurile Curţii de Apel Bucureşti.

Robert Gabriel Buşă, zis Robert al lui Ioc, judecat şi el în proces, susţine că a fost tăiat pe faţă, cu un cuţit, de Sile Cămătaru.

Bărbatul a fost preluat de ambulanţă de la Curtea de Apel Bucureşti. Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor şi a fost arestat după ce a participat, alături de aceştia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.

Cookies