ARHIVA B365

Frații Becali și Cristi Borcea, acuzați de dare de mită. Ar fi dat 220.000 euro unei judecătoare

Frații Ioan și Victor Becali și Cristi Borcea au fost puși sub acuzare într-un nou dosar. Ei sunt acuzați de dare de mită. Mai exact, ei i-ar fi dat judecătoarei Geanina Terceanu de la Tribunalului București 220.000 euro pentru a da o soluţie de achitare în dosarul Transferurilor.

Joi au avut loc percheziții ale DNA în biroul judecătoarei Geanina Terceanu  de la Tribunalul Bucureşti. Totodată, la sediul DNA, au fost aduşi Cristi Borcea şi fraţii Ioan şi Victor Becali pentru a fi audiaţi în acest dosar. Aceştia au fost aduşi din Arestul Poliţiei, unde au fost transferaţi, miercuri, din penitenciar, unde îşi execută pedepsele primite în dosarul transferurilor de judecători.

Judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ar fi primit mită 220.000 de euro, în perioada 2009 – 2012, pentru a da o soluţie de achitare în dosarul Transferurilor.

Geanina Terceanu a decis achitarea tuturor celor opt inculpaţi din dosar, în 3 aprilie 2012. Decizia a fost contestată de procurorii DNA la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între trei şi opt ani de închisoare, cu suspendare sau cu executare, scrie Mediafax. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button