BAZAR

Fratele lui Sylvester Stallone, reacţie nervoasă după ce actorul a pierdut OSCARUL

Sylvester Stallone era considerat favorit la premiul Oscar pentru cel mai bun actor secundar în ‘Creed: Legenda lui Rocky Balboa’, scrie Agerpres. Însă Mark Rylance a fost cel care a câștigat statueta pentru rolul agentului rus în filmul lui Steven Spielberg, ‘Bridge of spies’.

Academiei ar trebui să-i fie rușine. Este clar ca lumina zilei că Sly a câștigat. Mark și mai cum? O altă tâmpenie a Hollywoodului‘, a postat pe Twitter Frank Stallone, actor și muzician în vârstă de 65 de ani.

‘Mark Rylance nici măcar nu a catadicsit să se pieptene, ce Dumnezeu, este pentru a treia oară când Sly pierde (Oscarul), după ‘Rocky’ , ‘Copland’ și acum ‘Creed’, a continuat Frank Stallone.

În ceea ce îl privește pe Sylvester Stallone, actorul s-a arătat mai conciliant postând o poză a lui în smoching la ceremonia Oscarurilor cu comentariul: „Tuturor adevăraților Rocky din lume, urmați-vă visurile”.

Un alt mare actor al filmelor de acțiune, Arnold Schwarzenegger, a venit în spirjinul prietenului său cu care împarte afișul filmului ‘Expendables 3’. ‘Sly, adu-ți aminte, puțin contează ce spun alții despre tine, pentru mine tu ești cel mai bun, tu ai câștigat. Sunt mândru de tine””, a scris Arnie pe Facebook.

Mark Rylance, 56 de ani, este considerat unul dintre cei mai străluciți actori ai teatrului britanic.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button