Fratele lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi, externat de la Spitalul de psihiatrie

de:
13 sept. 2013
0 Afișari
Fratele lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi, externat de la Spitalul de psihiatrie

Andrei s-a prezentat la spital, împreună cu părinţii, pe 9 septembrie, imediat după tragedie. A doua zi, medicii au hotărât să-l interneze pe copil la Clinica de Neuropsihiatrie Pediatrică. Deşi starea acestuia s-a mai ameliorat, el va face în continuare psihoterapie la Centrul de Educaţie Emoţională şi Comportamentală din cadrul organizaţiei Salvaţi Copiii.

„Cu ajutorul medicilor noştri psihiatri, starea lui Andrei s-a ameliorat, în sensul că poate lega o conversaţie cu privire tragedia fratelui său la care a fost martor. Îşi aminteşte exact ceea ce s-a întâmplat. Copilul ar putea fi externat, astăzi, dar a fost îndrumat de noi către centrul organizaţiei Salvaţi Copiii, unde va gratuit beneficia de sprijinul unor psihoterapeuţi foarte bine pregătiţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului „A. Obregia”, Rodica Năstase, pentru postul România TV.
Medicul a mai precizat că fratele lui Ionuţ va putea fi asistat de psihiatri în momentul în care va fi audiat de poliţie. Copilul de 6 ani a fost martorul tragediei fratelui său, Ionuţ, sfâşiat de câini comunitari.

Cookies