Franciza Starbucks în România și Bulgaria va fi preluată de compania poloneză AmRest

de:
06 mart. 2015
0 Afișari
Franciza Starbucks în România și Bulgaria va fi preluată de compania poloneză AmRest

.”AmRest Holdings a preluat integral cele doua companii care opereaza lanturile de cafenele Starbucks in Romania si Bulgaria. Pretul final al tranzactiei va fi stabilit la incheierea tranzactiei, iar achizitia retelelor Starbucks in Romania si Bulgaria se potriveste perfect cu strategia noastra si asigura mijloacele de a intra pe piata romineasca, a doua ca marime din Europa Centrala, si care are o economie intr-o dinamica crescatoare”, se arata intr-un comunicat al AmRest Holdings, scrie hotnews.ro, care citează Mediafax.

In acelasi timp, prin preluarea cafenelelor din Bulgaria, compania isi intareste prezenta si portofoliul pe aceasta piata.

AmRest detine franciza pentru reteaua Starbucks din 2007, cand a deschis prima cafenea in Praga, iar in prezent opereaza 67 de cafenele in Polonia, Cehia si Ungaria. In urma tranzactie, compania va opera si cele 14 cafenele din Romania si 5 din Bulgaria.

Anul trecut, in Romania au fost deschise patru cafenele, iar pentru acest an urmeaza sa fie deschise inca 7 unitati, dintre care unele sunt deja functionale.

Cookies