Four Tet @ Red Bull Music Academy

de:
17 sept. 2012
0 Afișari
Four Tet @ Red Bull Music Academy

Artistul, nascut la Londra, are o discografie impresionanta: 8 albume plus alte zeci de releas-uri. Four Tet si-a inceput cariera in trio-ul experimental Fridge, dupa care, propulsat in atentia amatorilor de IDM si muzica electronica de un remix pentru Aphex Twin la Warp Records, Kieran prinde curaj si lanseaza, la Domino Records, albumul Pause, album etalon pentru „folktronica”. Sunetul si melodiile sale incorporeaza elemente hip hop, electronica, techno, jazz si folk, iar compozitiile mai noi sunt inspirate masiv de muzica house. Albumul „There is love in you” este considerat ca unul dintre cele mai bune albume de gen ale anului 2010 si a venit dupa peste un an de rezidenta in legendarul club londonez Plastic People.

Four Tet a colaborat de-a lungul carierei cu artisti precum Steve Reid, Aphex Twin, Thom Yorke, Burial, Radiohead, Jamie XX, Caribou, Badly Drawn Boy, Floating Points si este headliner la Red Bull Music Academy Night la Bucuresti. Artistul este implicat in proiectul Red Bull Music Academy inca din 2002, cand a fost lecturer.

Line-up-ul evenimentului Red Bull Music Academy Night este completat de Rhadoo, Pearson Sound si JB. Dreamrec la visuals.

Eveniment organizat de promoterul Maschine care ii adauga pe Four Tet, Rhadoo si Pearson Sound unei liste de artisti care include nume precum: Dorian Concept, Onra, Africa Hitech, Actress, Blawan, Lone, Dimlite si multi altii.

 

Intrare:
30 lei – 22:00 – 00:00
50 lei – 00:00 – 04:30
20 lei – 04:30 – 10:00

Cookies