ȘTIRI

Fotografii cu clovni invizibili @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.

Maratonul Teatrului Independent își propune să promoveze Teatrul Independent din București și din țară – artiști, producători, spații de joc – prin realizarea unei selecții din cele mai valoroase spectacole independente.

Aceasta va cuprinde cele mai bune producții din toate genurile artelor spectacolului (teatru clasic și contemporan, teatru-social, teatru-dans). Festivalul va cuprinde o secţiune ”Off” cu cele mai valoroase spectacole ale Școlilor de Teatru din București și din țară. Acestea vor fi scoase din contextul școlii și prezentate publicului larg pe scenele independente ca spectacole împlinite.

În cadrul Festivalului va avea loc și premiera piesei  ”A Junk Tango Story”, în regia lui Chris Simion.

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei. Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. Un eveniment recomandat de LiterNet.ro

 

Fotografii cu clovni invizibili

De Val Butnaru
(CLUJ)
Cu: Clovnul Trist: Ingrid Robu

Vocea Clovnului Vesel: Alexandru Arion
Regia: Alexandru Arion
Durata: 45 min

Comedia a luat sfârşit. Un circ plin de artişti invizibili, spectacole superbe pe care nimeni nu le poate vedea şi un clovn inutil care, iată, nici măcar nu mai are ce face în arenă…. Ai rămas singur. Toată lumea a trecut de partea noastră.


Rezervări la: TEATRUL APROPO: Str. Foişorului nr 160 / 0758 38 54 54 / contact@teatrul.ro
 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button