FOTO | Zeci de jandarmi la Universitate și în alte zone din oraș și restricții de circulație în București din cauza meciului România – Elveția. STB a înființat linie-navetă pentru suporteri

21 nov. 2023
7739 Afișari
FOTO | Zeci de jandarmi la Universitate și în alte zone din oraș și restricții de circulație în București din cauza meciului România - Elveția. STB a înființat linie-navetă pentru suporteri
FOTO | Zeci de jandarmi la Universitate și în alte zone din oraș și restricții de circulație în București din cauza meciului România - Elveția. STB a înființat linie-navetă pentru suporteri. Sursa foto: cititor B365.ro

Sunt restricții de circulație în București pentru meciul România – Elveția, programat în seara aceasta, la ora 21:45, pe Arena Națională. Totdată, zeci de jandarmi sunt mobilizați la Universitate, dar și în alte zone din oraș, pentru asigurarea măsurilor de ordine.

De asemenea, STB a înființat pentru suporteri o linie-navetă de autobuz.

Restricții de circulație în București din cauza meciului România – Elveția

Meciul România – Elveția are loc în această seară pe stadionul Arena Națională, iar șoferii din București trebuie să știe că există restricții de circulație, astfel încât evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Mai multe restricții de circulație vor fi implementate progresiv, dacă situația o va impune, potrivit Info Trafic România. Următoarele zone sunt vizate de aceste restricții:

 • Str. Maior Coravu: Între Șoseaua Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena;
 • Bd. Pierre de Coubertin: De la intersecția cu Strada Vatra Luminoasă până la intrarea în Complexul Sportiv;
 • Str. Tony Bulandra: Între Strada Vatra Luminoasă și rondul de pe Strada Maior Coravu.

Șoferilor li se recomandă următoarele rute ocolitoare:

 • Bd. Unirii – Str. Lucian Blaga – Calea Dudești – Bd. Camil Ressu – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Theodor Pallady;
 • Șos. Mihai Bravu – Șos. Iancului – Șos. Pantelimon;
 • Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Colentina – Șos. Fundeni;
 • Șos. Morarilor – Str. Lucrețiu Pătrășcanu – Str. Constantin Brâncuși – Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Liviu Rebreanu.

Program prelungit pentru 8 linii STB

8 linii STB au programul prelungit în această seară, iar trei linii sunt deviate.

Liniile 14, 40, 55, 86, 90, 102, 104 și 335 vor funcționa cu un program de circulație prelungit până la ora 01:00 în seara zilei de marți, 21 noiembrie 2023, astfel încât spectatorii care vin la meci să se întoarcă acasă în siguranță.

Cele trei linii deviate au capătul la Arena Națională și vor funcționa după cum urmează:

 • Liniile 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între capătul de linie „Dridu”, respectiv capătul de linie „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi traseul se modifică pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă;
 • Linia 143 funcționează pe traseul actual între capătul de linie „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi traseul se modifică pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linie-navetă pentru suporteri

Pentru suporteri, STB a înființat linia-navetă de autobuz 600. Autobuzele 600 circulă între orele 18:00 – 24:00, pe traseul următor:

 • Pe sensul spre „Arena Națională”: stația „Universitate” (comun cu liniile 61, 66, 69, 70, 85, 90), Bd. Regina Elisabeta, Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin, capăt de linie „Arena Națională”.
 • Pe sensul spre „Universitate”: capăt de linie „Arena Națională”, Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasă, Șos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, Bd. Unirii, Str. Halelor, Splaiul Independenței, Str. Schitu Măgureanu, Bd. Regina Elisabeta, stația „Universitate”.

În jurul orei 18:00, mai mulți jandarmi se aflau în zona Universitate, pregătiți să asigure măsurile de ordine publică:

Sursa foto: cititor B365.ro
Sursa foto: cititor B365.ro
Cookies