FOTO&VIDEO S-a deschis cel mai mare loc de joacă pentru copii din Bucureşti. INTRAREA LIBERĂ

de:
16 dec. 2013
1 Afișari
FOTO&VIDEO S-a deschis cel mai mare loc de joacă pentru copii din Bucureşti. INTRAREA LIBERĂ

Situat pe una dintre aleile ce mărginesc accesul principal în parcul Orăşelul Copiilor, noul loc de joacă plin de tobogane gonflabile ce a fost deschis astăzi este amenajat într-o clădire nou construită, totalizând 815 mp şi care beneficiază de dotări moderne, conform standardelor care impun siguranţa copiilor în astfel de spaţii.

„Accesul în sala de joacă este gratuit pentru toţi copiii, chiar şi pentru cei care nu sunt din Sectorul 4. Aici se pot organiza zile de naştere, petreceri pentru copii, înscrierile făcându-se direct la administratorul sălii”, a declarat la inaugurare primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone care a anunţat că intenţionează ca până la sfârşitul lunii ianuarie 2014 să organizeze aici şi „Revelionul Copiilor”, iar anul viitor acest eveniment să fie programat încă de pe data de 16-17 decembrie 2014. 

„De asemenea, toţi copiii care îşi sărbătoresc ziua de naştere în luna ianuarie vor avea din partea casei tortul şi prăjiturile pentru invitaţi. Acest lucru nu va greva bugetul local, ci va fi acoperit din bunăvoinţa unor oamnei de afaceri din Sectorul 4”, a menţionat Piedone. 

Tot pentru siguranţă, pe parcursul desfăşurării activităţilor, micuţii vor fi permanent supravegheaţi de personal calificat în acest sens, paza locaţiei urmând a fi asigurată cu aportul Poliţiei Locale Sector 4.

Amplasamentul reprezintă parte a amplului proiect de reamenajare a Orăşelulului Copiilor, demarat de administraţia locală Sector 4 în anul 2011, la preluarea în administrare a acestei zone. Tot aici, în primăvara anului 2014, urmează să fie dată în funcţiune şi o nouă sală de sport de mari dimensiuni pentru copii, după cum a precizat edilul Sectorului 4. Toate investiţiile în amenajarea noului Orăşel al Copiilor au costat aproximativ 5 milioan e de euro, conform calculelor reprezentanţilor administraţiei locale. 

Şi pentru inaugurarea de astăzi, primarul Piedone a pregătit un eveniment special, în cadrul căruia prichindeii aniversaţi pe 16 decembrie 2013 au pretrecut, alături de invitaţii lor, clipe de poveste în compania Teatrului de Magie şi s-au jucat secondaţi de mascote întruchipând personajele lor favorite din benzile desenate.


Pe lângă recitalurile susţinute de copii talentaţi din Sectorul 4 şi concertele de colinde, atmosfera de sărbătoare a fost întregită de sosirea mult aşteptată a lui Moş Crăciun, care, pe lângă torturile aniversare, a împărţit daruri tuturor celor prezenţi.

Cookies