FOTO & VIDEO | Nu se mai termină problemele la SAGA: Artiști neplătiți, zone promise care nu există, prețuri piperate pentru apă și bilete câștigate care nu au fost primite

07 iul. 2024
21642 afișări
FOTO & VIDEO | Nu se mai termină problemele la SAGA: Artiști neplătiți, zone promise care nu există, prețuri piperate pentru apă și bilete câștigate care nu au fost primite
FOTO & VIDEO | Nu se mai termină problemele la SAGA: Artiști neplătiți, zone promise care nu există, prețuri piperate pentru apă și bilete câștigate care nu au fost primite | Sursă foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Tot mai multe persoane au ieșit în față în ultimele ore, semnalând o serie de probleme din cadrul festivalului SAGA. Pe lângă neajunsurile pe care le resimt festivalierii deranjați de condițiile oferite, încă un artist acuza organizatorii că au „uitat” să-l plătească.

Continuă saga de la SAGA Festival: ce probleme semnalează oamenii

După ce DJ Hardwell a oprit concertul și a coborât de pe scenă în doar 10 minute, acuzând că echipamentul este defect și că nu a fost plătit de SAGA, mai multe persoane au semnalat o serie de nereguli din cadrul festivalului.

Te-ar mai putea interesa și:

Pe lângă situațiile semnalate de festivalieri, un alt artist a anunțat că lipsește de la această ediție a evenimentului pentru că nu ar fi fost plătit. Este vorba despre Nane, care a publicat următorul mesaj pe rețelele de socializare:

Anunț importat legat de SAGA și în vederea oricărui festival care se gândește să mă mai bookuiască vreodată.

NU CÂNT PE DATORIE, PROMISIUNI, ÎNȚELEGERI ȘI (SAU) ALTE ROMÂNIȘME. 

Nu ați respectat contractul, nu ați plătit contractul, iar eu mă voi juca Fortnite tot weekendul. 

Vă pup și vă doresc distracție plăcută tuturor celor care mergeți.  

Mesajul lui Nane | Sursă foto: Instagram – Nane Music

Nane a mai transmis și acest mesaj:

Nu ne vedem la SAGA anul acesta, că îmi dați vibe-uri de bal de boboci din 2016.

Mesajul lui Nane | Sursă foto: Instagram – Nane Music

Invitații oferite ca premiu la un concurs care nu au mai ajuns la câștigător

O altă controversă formată în jurul acestui festival este legată de posibila lipsă de profesionalism a organizatorilor. Sâmbătă după-amiază, o tânără din București a publicat pe pagina sa de Facebook experiența avută cu SAGA Festival.

Fata acuză că deși câștigase două invitații în cadrul unui giveaway (concurs realizat pe rețelele de socializare), biletele nu au mai fost trimise de organizatori. De asemenea, aceștia nu i-ar mai fi răspuns fetei la mesajele trimise:

Ori sunt eu cea mai ghinionistă persoană de pe planetă, ori e SAGA Festival cel mai NESERIOS festival de la noi din țară!

Pe lângă ce a zis Hardwell pe scenă, aseară (echipamente slabe și că NU l-au plătit), pe mine m-au anunțat în Instagram stories că am câștigat două bilete, la finalul anului trecut, apoi NU au mai răspuns la mesaje. Uite un festival la care nu o să merg niciodată! 🙄

Tânăra a publicat și o serie de capturi de ecran în care se poate vedea că a încercat de mai multe ori să ia legătura cu reprezentanții SAGA, prin intermediul rețelelor de socializare. Iată imaginile:

| Sursă foto: Adriana Șandru
| Sursă foto: Adriana Șandru

După ce tânăra a făcut publice aceste imagini, reprezentanții festivalului de la București ar fi contacta-o prin intermediul unui mesaj pe Instagram. Aceștia i-ar fi cerut adresa de e-mail pentru a trimite invitațiile.

Mesajul ar fi fost trimis sâmbătă, chiar daca festivalul începuse deja de vineri:

| Sursă foto: Adriana Șandru

Unde e Rave Pit-ul, nu e Rave Pit-ul

Rave Pit-ul este o zonă destinată persoanelor care doreau să fie mai aproape de DJ-ii lor favoriți. Pentru a avea acces în această arie, festivalierii aveau nevoie de un anumite tip de bilet.

Mai precis, aveau acces doar cei care cumpăraseră bilete: 3-Day General Access Plus – de 632 lei sau 3-Day VIP – de 935 de lei.

Pe TikTok, mai multe persoane au acuzat că deși a existat posibilitate de a plăti un bilet cu acces la zona „Rave Pit”, la scenei Techno, această zonă nu ar fi existat în cadrul festivalului.

@beezybrush

Aparent sterg si toate comentariile de pe instagram. Felicitări pentru proasta organizare de anul acesta, @SAGA Festival ! #saga #teapa @Mike_Allex

♬ sunet original – 🐝 Beezy Brush 🎨

Apa de 25 de lei la VIP – Nu aveai voie cu apa de la alte baruri

O altă situație neplăcută, și scumpă, a fost semnalată de anumite persoane ziua 2 a festivalului, tot pe TikTok. Festivalierii au acuzat că, în cazul în care aveai bilet VIP, nu ți-ar fi fost permis să urci în această zonă cu apa sau sucuri cumpărate de la alte baruri din cadrul evenimentului.

Acest lucru nu ar fi fost neapărat o problemă, dacă prețurile nu erau mult mai mari în zona VIP. Conform unor imagini postate pe TikTok, în zona de acces general, sucurile și apa avea următoarele prețuri:

  • Sucuri (Soft Drinks) – 19 lei,
  • Apă plată/minerală – 15 lei.

Cu toate astea, barurile de la care ar fi fost obligați să cumpere cei care aveau bilete VIP avea următoarele prețuri, pentru aceleași produse:

  • Sucuri (Soft Drinks) – 25 lei,
  • Apă plată/minerală – 25 lei.

Pe lângă asta, oamenii au mai spus și că dacă plecat din zona VIP, pentru a merge la toaletă spre exemplu, atunci când reveneai nu ți-se permitea să urci cu băutura, chiar dacă ar fi fost achiziționată din zona VIP.

Prețuri de la SAGA | Sursă foto: @beezybrush - TikTok
Prețuri de la SAGA | Sursă foto: @beezybrush – TikTok

Clipul poate fi urmărit AICI.

Duminică, pe scena principală ar trebui să urce artista internațională Nicki Minaj. Cu toate astea, din pricina problemelor ce au fost semnalate până la acest moment, festivalierii sunt sceptici în ceea ce privește prezența cântăreței în cadrul festivalului din Capitală.

Cookies