FOTO | Unde găsești cea mai bătrâna magnolie din București? În Sectorul 2, iar copiii de grădiniță și educatoarele se bucură în fiecare primăvară de florile ei

31 mart. 2023
6132 Afișari
FOTO | Unde găsești cea mai bătrâna magnolie din București? În Sectorul 2, iar copiii de grădiniță și educatoarele se bucură în fiecare primăvară de florile ei
Unde găsești cea mai bătrâna magnolie din București? În Sectorul 2, iar copiii de grădiniță și educatoarele se bucură în fiecare primăvară de florile ei | Sursă foto: Agerpres

Când vine primăvara Bucureștiul devine un adevărat treasure hunt, iar oamenii merg în căutarea celor mai frumoase magnolii pe care să le pozeze. Orașul este plin de acești arbori, unii mai tinerei și fără foarte multe flori, iar alții bătrâni, având coroanele bogate și pline de culoare.

Cea mai bătrână magnolie din Capitală se găsește în Sectorul 2, în curtea unei grădinițe.

Unde poți merge să fotografiezi cea mai bătrâna magnolie din București

Magnoliile sunt poate cele mai pozate flori ale orașului. Sunt cele care au chiar și o hartă doar a lor, pentru bucureștenii care vor să meargă să le vadă de toate. Frumusețea florilor roz, albe, sau chiar galbene îi fascinează atât pe cei ce locuiesc aici, cât și pe oamenii care vin în Capitală doar în vizită.

Una dintre cele mai frumoase magnolii pe care le poți vedea în București, și cea mai veche de asemenea, se află în curtea grădiniței 133 din Sectorul 2.

Cu o coroană de flori impresionantă, multe și roz, aceasta în bucură în fiecare primăvară pe prichindeii care sunt înscriși la această grădiniță. Copiii se pot juca, la umbra frumoasei magnolii din curte.

Primarul Radu Mihaiu a fost și el în vizită pentru a admira arborele plin cu viață. S-a si fotografiat în această vizită, iată pozele postate pe pagina sa de Facebook:

Unde găsești cea mai bătrâna magnolie din București?
Unde găsești cea mai bătrâna magnolie din București? | Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

Harta care te invită la plimbare prin oraș

După ce mergeți să vedeți magnolia cu cele mai multe primăveri din Capitală, puteți merge să le admirați și pe celelalte.

Cei drept, este posibil să aveți nevoie de câteva zile în care să vă tot plimbați, pentru că Bucureștiul nu duce lipsă când vine vorba de acest arbore. Sunt multe, dar frumusețea lor face ca plimbarea să merite.

Și ca să va fie mai ușor, Diana Robu a creat „Harta Magnoliilor” care este la dispoziția oricărei persoane dornice de o plimbare prin Capitală.

Așa că, dacă vremea e frumoasă, vă puteți pune adidașii comozi și mergeți după cum va arată harta. Cu siguranță vă veți alege cu niște poze demențiale.

Cookies