FOTO | Un tânăr de 26 de ani a dispărut din Sectorul 4. Polițiștii din București le cer oamenilor ajutor pentru găsirea lui

03 aug. 2023
301 Afișari
FOTO | Un tânăr de 26 de ani a dispărut din Sectorul 4. Polițiștii din București le cer oamenilor ajutor pentru găsirea lui
FOTO | Un tânăr de 26 de ani a dispărut din Sectorul 4. Polițiștii din București le cer oamenilor ajutor pentru găsirea lui | Sursă foto: Agerpres

Agenții din cadrul direcției Generale de Poliție a Municipiului București cer ajutorul oamenilor pentru găsirea unui tânăr ce a dispărut din Sectorul 4 al Capitalei. Bărbatul a plecat de acasă în urmă cu o zi, însă nu s-a mai întors.

Un tânăr de 26 de ani a dispărut din Sectorul 4

În data de 3 august 2023, Poliția Capitalei a fost sesizată de în legătură cu dispariția unui tânăr. Acesta a plecat de acasă la data de 2 august 2023, însă nu s-a mai întors.

Tânărul locuia în Sectorul 4 al Capitalei.

În acest context, oamenii legii au apelat la ajutorul bucureștenilor pentru depistarea lui. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Rață Andrei-Ovidiu și are vârsta de 26 de ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale bărbatului pe care îl caută. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,65 – 1,70 metri,
  • Greutatea: 85 – 90 de kg,
  • Ten deschis, păr șaten, față ovală și ochii căprui.

DGPMB: Bucureștenii sunt rugați să ofere ajutor

Polițiștii au transmis și care sunt hainele pe care le purta bărbatul la data dispariției. Astfel că, ultima dată când a fost văzut, tânărul purta:

  • Pantaloni albaștri (trei sferturi),
  • Cămașă în carouri cu galben și negru.

Persoana dispărută prezintă și anumite semnalmente particulare. Polițiștii le-au pus la dispoziție și pe acestea, deoarece ar putea ajuta la recunoașterea lui: o aluniță pe obrazul stâng, situată în apropierea gurii.

Cetățenii care l-au văzut pe tânărul în vârstă de 26 de ani, sau care pot oferi informații referitoare la locul în care ar putea fi găsită acesta, sunt rugate să anunțe poliția municipiului București.

Locuitorii Capitalei, dar nu numai, pot oferi informații autorităților printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Pe lângă informațiile prezentate mai sus, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a făcut publică și o poză a tânărului pe care îl caută. Iată imaginea:

Tânăr dispărut din Sectorul 4 al Capitalei
Tânăr dispărut din Sectorul 4 al Capitalei | Sursă foto: DGMPB
Cookies