FOTO | Un tânăr de 19 ani a dispărut din Sectorul 3. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

31 mart. 2023
381 Afișari
FOTO | Un tânăr de 19 ani a dispărut din Sectorul 3. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor
FOTO | Un tânăr de 19 ani a dispărut din Sectorul 3. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Sursa foto: Agerpres

Poliția Capitalei anunță vineri, 31 martie, că un tânăr în vârstă de 19 ani a dispărut din Sectorul 3. Băiatul nu a revenit acasă până în prezent, iar oamenii legii solicită ajutorul bucureștenilor pentru depistarea acestuia.

Cine l-a văzut sau cine are informații despre el, este rugat să anunțe Poliția Capitalei la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Haideți să dăm o mână de ajutor.

Poliția Capitalei: Un tânăr de 19 ani a dispărut din Sectorul 3

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București anunță vineri, 31 martie 2023, că la data de 29 martie, oamenii legii au fost sesizați că, un tânăr de 19 ani a plecat de acasă, din Sectorul 3, la data de 26 martie 2023 și nu s-a mai întors până în prezent.

De aceea, prin intermediul unui comunicat de presă, Poliția Capitalei solicită sprijinul bucureștenilor pentru depistarea tânărului dispărut din Sectorul 3.

Oamenii legii au transmis informații despre tânăr

Băiatul disparut se numește Dronic Roman și are vârsta de 19 ani.

Semnalmentele tânărului

  • înălțime: 1,90 m,
  • greutate 70 kg,
  • față rotundă,
  • păr șaten,
  • ochi albaștri.
Sursa foto: Poliția Capitalei
Sursa foto: Poliția Capitalei

Potrivit comunicatului oficial transmis de Poliția Capitalei, la data la care a plecat de acasă (26 martie 2023) tânărul dispărut din Sectorul 3 purta pantaloni negri, geacă neagră și șapcă gri.

Bucureștenii care l-au văzut sau cei care pot oferi detalii despre tânăr sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei, apelând numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Comunicatul Poliției

La data de 29 martie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, la data de 26 martie, a plecat de la domiciliul din Sectorul 3 și nu a mai revenit până în prezent.

Tânărul dispărut se numeşte Dronic Roman, este în vârstă de 19 ani şi are următoarele semnalmente:

– înălţime: 1,90 m, greutate 70 kg, față rotundă, păr șaten, ochi albaștri.

– la data dispariției purta pantaloni negri, geacă neagră, șapcă gri.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Cookies