FOTO | Un șofer de Range Rover n-a rezistat unei patiserii și a parcat, pofticios, chiar în mijlocul trotuarului

24 mai 2024
1343 afișări
FOTO | Un șofer de Range Rover n-a rezistat unei patiserii și a parcat, pofticios, chiar în mijlocul trotuarului
FOTO | Un șofer de Range Rover n-a rezistat unei patiserii și a parcat, pofticios, chiar în mijlocul trotuarului. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

„Nu ești tu când ți-e foame”, era sloganul unei reclame de la televizor, slogan cu care poate încerca să se scuze șoferul unui ditamai Range Rover-ul care a blocat trotuarul pe Șoseaua Iancului cu autoturismul său. Acesta și-a lăsat mașina chiar în dreptul unei brutării/patiserii, pentru că poate era atât de înfometat că dacă mai făcea câțiva pași de la un loc de parcare amenajat până la tejghea, risca să leșine. De bine, de rău, un bucureștean a fotografiat scena și a postat-o pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Ce faci când ești pe Șoseaua Iancului și treci pe lângă o patiserie de unde tocmai au iești din cuptor covrigi, ștrudele și felii de pizza proaspete? Dacă ești șoferul Range Rover-ului din imagine (ideal ar fi să nu ai astfel de metehne) atunci o să parchezi chiar în dreptul brutăriei și o să blochezi în mijlocul procesului tot trotuarul.

Șoferul de Range Rover care a mers direct cu mașina în fața brutăriei de pe Iancului

Și nu exagerăm că e chiar în mijlocul trotuarului. Vedeți poza mai jos ca să vă convingeți:

Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Fotografia a fost făcută de un membru al comunității de pe Facebook „Ai parcat ca un bou București”, care a spus în secțiunea de comentarii că a transmis și o sesizare online către Poliția Locală pentru a reclama acest incident.

Art. 72 din OUG nr. 195/2022, privind circulația pe drumurile publice, interzice ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate. Astfel, șoferii care parchează pe trotuar riscă să fie amendați pentru această practică.

CITEȘTE ȘI

ESENȚIAL | Restricții de circulație, în weekend, în București. Se închid străzi ca să se poată organiza „Femei pe Mătăsari”, „Străzi Deschise” și „Meciul de adio al Generației de Aur”

Începe „Femei pe Mătăsari”, unul dintre cele mai vechi și mai populare festivaluri din București. Avem concerte, expoziții, teatru, proiecții de filme și, desigur, bunătăți

Un tramvai s-a stricat în drum pe Bulevardul Timișoara. Liniile 1, 11 și 25, blocate o jumătate de oră

Cookies