FOTO | Un lup dacic și doi vulturi păzesc o casă din Sectorul 5 al Capitalei. De veghe mai e și un OZN, iar lista continuă

26 apr. 2023
558 afișări
FOTO | Un lup dacic și doi vulturi păzesc o casă din Sectorul 5 al Capitalei. De veghe mai e și un OZN, iar lista continuă
FOTO | Un lup dacic și doi vulturi păzesc o casă din Sectorul 5 al Capitalei. În plus, mai e și un OZN, iar lista continuă. Sursa foto: Facebook/ Scară, frumos

Decorațiunile unei case din Sectorul 5 surprind, în mod plăcut, bucureștenii. Casa se diferențiază față de celelalte clădiri din cartier prin ornamentele comice de pe acoperiș.

„Ozene, coloana cerului”

O casă de pe strada Ofrandei din Sectorul 5 al Capitalei a atras atenția internauților. O trecătoare a fotografiat decorațiunile „unice” ale casei respective și a postat imaginile pe pagina de Facebook „Scară, frumos”.

În imagini se observă ornamente interesante, diferite față de ce au mai văzut bucureștenii pe la alte case. Printre decorațiuni se numără: un ornament asemănător cu „Coloana Infinitului” din Târgu Jiu, iar în vârful ornamentului este așezat un glob pământesc, iar în vârful globului, ce credeți? Este un OZN!

Și asta nu e tot! La baza decorațiunii cu „Coloana Infinitului” stau la pază două statuete, în formă de vulturi. În plus, pe decorațiune scrie cu litere mari, albastre: „OZENE, COLOANA CERULUI, TERRA!”.

Decorațiunile unei case din Sectorul 5
Decorațiunile unei case din Sectorul 5. Sursa foto: Facebook/ Scară, frumos

Pe o altă parte a acoperișului, casa are o decorațiune cu un avion. Acesta pare că vrea să decoleze de pe acoperiș.

Avionul din vârful unei case din București
Avionul din vârful unei case din București. Sursa foto: Facebook/ Scară, frumos

Și piesa de rezistență: Lupul dacic! Este situat în vârful cel mai înalt al acoperișului. O internaută chiar a făcut o legătură între lup și OZN și a scris, în mod ironic:

Lupul dacic confirmă că primii extratereștri erau daci.” – G. M.
Lupul dacic din vârful casei din Sectorul 5
Lupul dacic din vârful casei din Sectorul 5. Sursa foto: Facebook/ Scară, frumos

Ce spun bucureștenii despre decorațiunile casei respective

Postarea trecătoarei care a fotografiat decorațiunile a strâns sute de reacții din partea internauților. Unul dintre internauți a întrebat unde este casa și a spus că trebuie văzută personal.

Unde? Trebuie văzută personal!”- a spus E. G. I.

Alt internaut a spus că ar putea să fie muzeu casa respectivă:

Ar putea fi muzeu.” – A. O. B.

Bucureștenii au adugat câteva comentarii de-a dreptul haioase, dar în același timp drăguțe, referitoare la felul în care este decorată casa.

Câteva dintre comentarii

  • „Plecat de acasă” – A. M. D.
  • „Ceva deosebit.” – B. R.
  • „Terra (pământ românesc) ?” – G. M.
  • „Le are pe toate.” – A. O. B.

Te-ar putea interesa și:

Cookies