FOTO | Un bucureștean a surprins un apus superb de soare de pe malul Lacului Tei. Cerul avea nuanțe de roz și portocaliu

13 aug. 2023
873 afișări
FOTO | Un bucureștean a surprins un apus superb de soare de pe malul Lacului Tei. Cerul avea nuanțe de roz și portocaliu
FOTO | Un bucureștean a surprins un apus superb de soare de pe malul Lacului Tei. Cerul avea nuanțe de roz și portocaliu. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 - Informații și dezbateri/ Andrei Mitrofan

Un bucureștean a surprins un apus minunat de soare în Parcul Lacul Tei și a distribuit imaginile pentru a bucura și privirile altor oameni.

Imaginile au strâns zeci de aprecieri

Un bărbat pasionat de fotografie a adăugat câteva imagini cu un apus de soare pe care l-a surprins din Parcul Lacul Tei, pe pagina de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri”.

Apusul a fost unul superb în seara de 11 august, așa că a meritat să fie fotografiat. Cerul avea o combinație de nuanțe roz, mov și portocalii, pe care nu aveai cum să nu le observi.

Imaginile cu cerul au fost văzute de zeci de persoane, care au reacționat pozitiv și au apreciat talentul bucureșteanului.

Mai jos, imaginile

Apus de soare pe Lacul Tei
Apus de soare pe Lacul Tei. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 – Informații și dezbateri/ Andrei Mitrofan
Un bucureștean a surprins un apus de soare superb pe Lacul Tei
Un bucureștean a surprins un apus de soare superb pe Lacul Tei. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 – Informații și dezabteri/ Andrei Mitrofan

Bucureșteanul a mai surprins și alte apusuri interesante

În luna mai, bucureșteanul a mers în zona Pasajului Doamna Ghica și a fotografiat peisajul, care era de-a dreptul sublim.

Peisajul ilustrează una dintre locațiile frumoase din București. În imagini a fost surprinsă și roata panoramică din Parcul Lacul Tei.

Apus în zona Pasajului Doamna Ghica
Apus în zona Pasajului Doamna Ghica. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 – Informații și dezbateri/ Andrei Mitrofan

Fotografiile bucureșteanului a strâns sute de reacții din partea internauților. Aceștia au fost uimiți de peisaj și l-au felicitat pe bărbat.

În plus, imaginile au fost realizate cu camera telefonului mobil, deși mai multe persoane au crezut că a fost folosit un aparat profesional.

Nu folosesc Photoshop. Folosesc Lightroom, iar pozele sunt făcute cu telefonul, nu DSLR-ul. Fiecare vede din perspectiva sa. Dacă erau facute cu DSLR-ul, calitatea și editarea erau diferite.” a scris bucureșteanul.

Te-ar putea interesa și:

Cookies