FOTO | Un bucureștean a fost în Piața Norilor și a oferit un feedback pentru curioși. Cum arată acum și cât de accesibile sunt prețurile

19 iul. 2023
914 Afișari
FOTO | Un bucureștean a fost în Piața Norilor și a oferit un feedback pentru curioși. Cum arată acum și cât de accesibile sunt prețurile
FOTO | Un bucureștean a fost în Piața Norilor și a oferit un feedback pentru curioși. Cum arată acum și cât de accesibile sunt prețurile. Sursa foto: Facebook/ Ce facem în Sectorul 4

Piața Norilor a fost inaugurată vineri, pe data de 14 iulie, iar bucureștenii au oferit o primă părere. Dacă vă întrebați cum sunt prețurile, cum arată piața și ce fel de producători vând acolo, acest articol este pentru voi.

Experiența unui bucureștean în Piața Norilor

Un bucureștean a fost în Piața Norilor imediat după inaugurare, a stat, a observat, după care și-a povestit experiența pe pagina de Facebook „Ce facem în Sectorul 4”.

Persoana respectivă a spus că în zona în care s-a construit Piața Norilor și-a petrecut o mare parte din copilărie și că îi este dragă, tocmai de aceea, a vrut să viziteze noua clădire din Sectorul 4.

Se pare că Piața este dotată cu o zonă de relaxare, în care poți merge să te odihnești după ce ai stat cu orele să vezi toate tarabele, pentru a te hotărî ce produse cumperi.

De asemenea, noua piață este dotată și cu o parcare, pentru șoferii care aleg să vină cu mașina la cumpărături, ceea ce este o idee destul de bună, având în vedere canicula din București.

Bucureșteanul a rămas puțin uimit când a văzut că Piața Norilor are lift și scări rulante, dar și-a continuat drumul și a ajuns în zona tarabelor. S-a temut puțin pentru că auzise de la alți bucureșteni că prețurile nu sunt chiar atât de accesibile, însă, după ce s-a plimbat puțin, a văzut că nu este așa cum spuneau aceștia. Prețurile chiar nu sunt atât de mari.

Am urcat cu scările rulante ( este și lift ), și am ajuns. Un pic cu teamă, pentru că erau mulți ( vorba lumii pe Facebook), care ne spuneau că o să fie scumpă. Piața este foarte frumoasă, civilizată, practică și plină de produse românești la prețuri foarte bune. Am luat niște piersici senzaționale la 7 lei kg, cireșe frumoase la 14 lei și caise la 7 lei kg.” a povestit bucureșteanul.

Mai mult decât atât, produsele sunt românești și chiar foarte gustoase!

Cum arată Piața Norilor acum

Piața Norilor este unul dintre cele mai moderne spații comerciale din București și, în ciuda dimensiunilor restrânse, dispune de spații de depozitare și camere frigorifice, lifturi pentru comercianți și pentru clienți, dar și scări rulante pentru a spori accesibilitatea întregii clădiri.

La parter se află 47 de locuri de parcare, dintre care două sunt prevăzute cu spații de încărcare pentru vehiculele electrice.

Persoana care a mers, a văzut și a cumpărat produse de acolo a lăsat și câteva poze făcute în incinta Pieței, pentru curioși.

Cum arată Piața Norilor
Cum arată Piața Norilor. Sursa foto: Facebook/ Ce facem în Sectorul 4
Parcare Piața Norilor
Parcare Piața Norilor. Sursa foto: Facebook/ Ce facem în Sectorul 4
Scări rulante și lift în Piața Norilor
Scări rulante și lift în Piața Norilor. Sursa foto: Facebook/ Ce facem în Sectorul 4

Te-ar putea interesa și:

Cookies