FOTO | Un bucureștean a „abandonat” o Skoda în Sectorul 2, pe strada Lăptari Tei. Nici prea la stânga, nici prea la dreapta, fix pe mijlocul drumului

25 apr. 2024
6728 afișări
FOTO | Un bucureștean a „abandonat” o Skoda în Sectorul 2, pe strada Lăptari Tei. Nici prea la stânga, nici prea la dreapta, fix pe mijlocul drumului
FOTO | Un bucureștean a „abandonat” o Skoda în Sectorul 2, pe strada Lăptari Tei. Nici prea la stânga, nici prea la dreapta, fix pe mijlocul drumului. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Imaginați-vă următorul scenariu: vă aflați în nordul Bucureștiului, pe strada Lăptari Tei din Sectorul 2. Sunteți la volanul mașinii și aveți treabă prin zonă. Dați o tură ca să căutați un loc de parcare, dați două… parcă a venit tot orașul aici și nu găsiți unde să lăsați mașina. Ce e de făcut? Cel mai probabil nu lăsați mașina în drum, așa-i? Ei bine, un bucureștean a găsit că ăsta e cel mai potrivit lucru de făcut, și și-a parcat autoturismul Skoda fix în mijlocul străzii.

În Sectorul 2 al Capitalei, pe strada Lăptari Tei, un șofer de Skoda a decis că cea mai bună parcare pentru mașina sa e extrem de accesibilă, mai precis, în mijlocul străzii. Ca urmare, a devenit celebru pe Facebook, pe comunitatea „Ai parcat ca un bou București”.

O Skoda a fost „abandonată” în mijlocul străzii în Sectorul 2

În loc să caute parcare, măcar provizoriu, pe vreun trotuar, pe-un loc de parcare liber de la vreo scară de bloc, sau, doamne ferește, să parcheze pe un loc de parcare aflat nu chiar unde avea treabă, acesta a lăsat mașina la intrarea în intersecția dintre strada Doamna Ghica și strada Lăptari Tei.

Imaginea cu „reușita” a fost postată pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București” și a atras indignarea și umorul membrilor comunității.

„Pe Laptari Tei daca nu gasesti loc de parcare langa scara, tot gasesti. O lasi pe mijlocul strazii. Asta e un exemplu de lipsa de respect fata de cei care circula pe acea strada.”, a transmis autorul postării.

Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Iată ce comentarii au lăsat internauții:

  • O să vină cineva să vă explice că e destul loc și prin stânga și prin dreapta mașinii și să lăsați săraca mașină în pace că nu a vrut.
  • Lipsa de respect e peste tot. Doar ca in alte tari lipsa de respect e datoare la stat si nu pleaca in vacanta.

CITEȘTE ȘI

Liniile 100, 203 și 205 circulă pe trasee modificate, în weekend, anunță STB. Circulația pe Șoseaua Kiseleff, restricționată pentru Bucharest Street Food Festival

Nicușor Dan își depune candidatura la Primăria Generală. Spune că „nu e deloc ușor să strângi corect mii de semnături”

Stadiul lucrărilor la metrou – Magistrala 6, 1 Mai – Tokyo, care va face legătura între Gara de Nord și Aeroport Otopeni. Ce s-a făcut la cele 6 stații din Lotul 1.1.

Cookies