FOTO | Un bărbat urmărește și fotografiază copiii, la locurile de joacă din București. Părinții sunt atenționați să aibă grijă atunci când merg cu micuții în parc

26 mart. 2023
1995 Afișari
FOTO | Un bărbat urmărește și fotografiază copiii, la locurile de joacă din București. Părinții sunt atenționați să aibă grijă atunci când merg cu micuții în parc
FOTO | Un bărbat urmărește și fotografiază copiii, la locurile de joacă din București. Părinții sunt atenționați să aibă grijă atunci când merg cu micuții în parc. Sursa foto: Facebook/ Ama Ioana

Părinții sunt atenționați să aibă grijă atunci când își duc copiii în parcurile din București. Recent, a fost văzut un bărbat care îi fotografia pe micuți în timp ce se jucau și nu îi scăpa din privire.

Bărbatul a fost surprins de o mămică din parc care observase că băiețelul ei era fotografiat.

Întâmplarea s-a petrecut în Parcul Național din București

Datorită vremii frumoase din această săptămână, mai mulți părinți și-au dus copiii în parcurile din București, pentru a lua o gură de aer proaspăt și pentru a se juca.

Dar, în urmă cu două zile, o mămică a postat pe pagina ei de Facebook că în Parcul Național a întâlnit o situație ciudată, care i-a stârnit frica.

În timp ce era cu băiețelul ei în parc, a observat că pe o bancă era un bărbat care îi fotogafiase copilul.

Bărbat dubios întâlnit la locurile de joacă din București
Bărbat dubios întâlnit la locurile de joacă din București. Sursa foto: Facebook/ Ama Ioana

Inițial, mămica a crezut că bărbatul este bunicul vreunui copil și că doar s-a oprit lângă băiatul ei. Însă, mai târziu, a observat că domnul fotografia toți copiii din parc, inclusiv pe părinții acestora. De asemenea, nu era însoțit de niciun copil.

Pentru un moment, femeia a vrut să meargă la bărbatul respectiv pentru a-l ruga să șteargă pozele. Însă, i-a fost teamă.

Într-un final, mămica a decis să sune la poliție.

Dragi părinți, vă atrag atenția cu privire la o situație întâlnită astăzi în Parcul Național. În timp ce mă aflam în parc, am observat pe o bancă un bărbat care îl fotografia cu telefonul mobil pe băiețelul meu.
Inițial am crezut că este bunicul unui copil care s-a oprit lângă băiatul meu, ulterior mi-am dat seama că fotografia toți copiii din parc, inclusiv pe mine și nu era însoțit de vreun copil.
Pentru o clipă, am vrut să merg să îi cer să șteargă pozele cu mine și băiețelul meu, însă părea destul de dubios și mi-a fost teamă, drept pentru care am hotărât să sun la poliție..” a spus mămica

Polițiștii i-au găsit bărbatului un cuțit asupra lui

Femeia a relatat că se bucură că a chemat poliția și că s-a dus să dea declarație, deoarece a aflat că bărbatul respectiv este extrem de periculos. În plus, polițiștii i-au găsit un cuțit asupra lui și telefonul plin de poze cu copii.

Mămica spune că i s-a mai spus și că bărbatul a fost condamnat în trecut la 15 ani de închisoare, pentru crimă.

Bine am facut că am sunat la poliție, pentru că, ulterior, după ce a fost dus la secția de poliție, am fost chemată să dau declarație și am aflat că este un bărbat extrem de periculos. Avea telefonul plin cu poze cu copii, cuțit asupra lui și fusese în trecut condamnat 15 ani pentru crimă..” a relatat mămica

Femeia a mai spus și că niciun părinte nu a observat că bărbatul respectiv le fotografia copiii.

Mămica le-a transmis părinților să aibă grijă atunci când merg cu copiii în parc și să fie tot timpul atenți la ei:

Fiți atenți la oamenii care vin în parc și vi se par dubioși, nu rămâneți indiferenți. O clipă de neatenție și vă poate costa enorm. Nu vreau să-mi imaginez ce intenționa acest bărbat, e prima oară când îl văd în acest parc..”
Te-ar putea interesa și:
Cookies