FOTO | Un accident grav s-a produs în Ghermănești, Ilfov, între o mașină și o motocicletă. Echipaje de poliție și cadre medicale, prezente la fața locului

11 mai 2024
724 afișări
FOTO | Un accident grav s-a produs în Ghermănești, Ilfov, între o mașină și o motocicletă. Echipaje de poliție și cadre medicale, prezente la fața locului
FOTO | Un accident grav s-a produs în Ghermănești, Ilfov, între o mașină și o motocicletă. Echipaj de poliție și cadre medicale, prezente la fața locului | Foto simbol: INQUAM Photos/George Calin

Un accident grav a avut loc, în această după-amiază, în localitatea Ghermănești din județul Ilfov. În evenimentul de circulație au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Accident grav în Ghermănești, între o mașină și o motocicletă

Potrivit unui administrator al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, accidentul s-a produs între o mașină și o motocicletă în localitatea Ghermănești. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere și un echipaj SMURD.

Motociclistul a fost preluat de SMURD.

Ghermănești

• auto vs moto

• motociclist preluat UTIM SMURD

UTIM SMURD, BPR

Accident Ghermănești | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov - Facebook
Accident Ghermănești | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov – Facebook

Accident moto, seara trecută, pe Bulevardul Cantemir

Un accident moto a avut loc în cursul zilei de vineri, 10 Mai 2024, ora 21:10. Evenimentul de circulație s-a produs pe Bulevardul Cantemir din București.

Potrivit Info Trafic România, accidentul moto a avut loc la intersecția Bulevardului Dimitrie Cantemir cu Bulevardul Mărășești, unde un autoturism Audi a intrat în coliziune cu o motocicletă.

În urma impactului, motociclistul a fost rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

Seara trecută, Societatea de Transport București anunța că tramvaiele de pe liniile 23 și 27 au fost blocate și au circulat deviat timp de 45 de minute din cauza evenimentului de circulație.

Liniile 23 și 27 – blocate pe Bd. Mărășești, până în stația Bd. Cantemir, pe ambele sensuri, din cauza unui eveniment rutier terți, produs pe linia de tramvai. S-au luat măsuri de deviere.

Liniile 23 și 27 funcționează normal pe Bd. Mărășești. Blocare și deviere: 45 de minute (21:15-22:00).

Traficul s-a reluat după ora 22:15.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies