FOTO | Tramvaiele Imperio din București. O nouă tură pe șine, în probă de zi, pe linia lui 41

03 dec. 2022
11985 Afișari
FOTO | Tramvaiele Imperio din București. O nouă tură pe șine, în probă de zi, pe linia lui 41
FOTO | Tramvaiele Imperio din București. O nouă tură pe șine, în probă de zi, pe linia lui 41. Sursa imagine: Inquam Photos / George Călin

Iar au fost scoase tramvaiele Imperio, livrate la București, din depourile STB. Și de această dată, tot pentru o probă de zi, pe linia tramvaiului 41.

A doua probă pe timp de zi pentru tramvaiele Imperio din București

După ce tramvaiele au trecut cu brio probele realizate pe timp de noapte, iată că au ieșit, din nou, din depourile STB pentru probe de zi. De această dată, pe linia tramvaiului 41, la capătul de la Ghencea.

Vineri, 2 decembrie 2022, un tramvai Astra Imperio Metropolitan #3810 a fost surprins în probe pe linia lui 41, la capătul de la Ghencea.

Probe pe timp de zi. Astra Imperio Metropolitan #3810. Sursa foto: Facebook/ Slăbescu Ștefan
Probe pe timp de zi. Astra Imperio Metropolitan #3810. Sursa foto: Facebook/ Slăbescu Ștefan

La data de 30 noiembrie, noile tramvaie Imperio, cumpărate de Primăria Capitalei, au avut prima probă pe timp de zi. Acestea au circulat pe linia lui 41.

Au fost omologate, dar recepția întârzie

La solicitarea Primăriei Capitalei, Autoritatea Feroviară Română (AFER) a anunțat că noile tramvaie Imperio din București au fost omologate. Astfel, în cel mai scurt timp, municipalitatea ar trebui să realizeze recepția și tramvaiele să circule prin oraș.

Bucureștenii sunt nerăbdători să circule cu noile tramvaie Imperio livrate de Astra Vagoane Călători, dar autoritățile încă realizează probe. Deși în spațiul public se vehicula că oamenii vor circula cu noile tramvaie de la data de 1 decembrie, iată că nu a fost așa.

Săptămâna trecută, surse STB au declarat pentru B365.ro că, într-o săptămână sau maxim două săptămâni, bucureștenii ar urma să circule cu noile tramvaie Imperio Metropolitan.

Cookies