FOTO | Tramvai de pe linia 55, străpuns de un pantograf. S-a prăvălit pe șosea, pe o trecere de pietoni, și a spart în cădere un geam din dreptul locurilor pentru călători

04 iun. 2024
2224 afișări
FOTO | Tramvai de pe linia 55, străpuns de un pantograf. S-a prăvălit pe șosea, pe o trecere de pietoni, și a spart în cădere un geam din dreptul locurilor pentru călători
FOTO | Tramvai de pe linia 55, străpuns de un pantograf. S-a prăvălit pe șosea, pe o trecere de pietoni, și a spart în cădere un geam din dreptul locurilor pentru călători | Sursa foto: cititor B365.ro

În această dimineață, linia 14 și linia 55 au fost blocate pe Bulevardul Pache Protopopescu din cauza unor probleme la un pantograf. Mai precis, acesta s-a desprins, lovind și spărgând geamul unui tramvai aflat pe sensul opus de mers.

Tramvai de pe linia 55, străpuns de un pantograf

În jurul orei 07:00, STB a anunțat călătorii din Capitală că două linii au fost blocate pentru circa 40 de minute din cauza unor probleme ale pantografului. Conform unor informații oferite de un cititor al B365.ro, incidentul a fost mai unul destul de grav.

Mai precis, pantograful unui tramvai de pe linia 14 s-a desprins de cablurile de curent și a căzut pe partea carosabilă, ajungând pe o trecere de pietoni.

Mai mult decât atât, în cădere, acesta a lovit geamul unui tramvai STB cu indicativul 55, spărgând sticla aflată în dreptul unor scaune din mijlocul de transport public. Din fericire, în urma incidentului destul de grav nu au existat nici pietoni, nici călători răniți.

Iată imaginea surprinsă de un bucureștean la fața locului:

Pantograf căzut | Sursă foto: Cititor B365.ro/ C.L.

După ce această situație a fost remediată, liniile 14 și 55 au mai avut o problemă pe traseu, care a dus la blocarea liniilor tot pe bulevardul Pache Protopopescu. Mai precis, în jurul orei 07:40 a picat curentul. Astfel că, tramvaiele au fost afectate pentru alte 38 de minute.

Iată mesajul transmis pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Liniile 14 și 55 au fost blocate 38 de minute pe Bd. Pache Protopopescu. Cauza: lipsa tensiune. Tramvaiele au circulat deviat.

Circulația normală a celor două mijloace de transport public de suprafață a fost reluată în jurul orei 08:18, iar la acest moment circulă normal.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies