FOTO | Tentative de omor la Metrou: O femeie a încercat să împingă mai mulți călători în fața trenului

19 ian. 2022
5387 Afișari
FOTO | Tentative de omor la Metrou: O femeie a încercat să împingă mai mulți călători în fața trenului
Tentative de omor la Metrou: O femeie a încercat să împingă mai mulți călători în fața trenului

O femeie care ar fi încercat să arunce călătorii spre șinele metroului în stația Lujerului a fost prinsă și dusă la Spitalul de Psihiatrie Obregia după o mobilizare masivă pe rețelele de socializare. Femeia a fost observată vineri seara de către un călător care s-a dus apoi la sediul Poliției de la Unirii și a declarat tentativele de omor. Aceasta a încercat să împingă doi oameni la metrou Lujerului, iar duminică Poliția a identificat-o și a internat-o la spitalul psihiatric.

O femeie a împins mai multe persoane la metrou, în stația Lujerului. Femeia a fost prinsă de poliție și dusă la Spitalul de Psihiatrie, informează Realitatea.net. Întâmplarea amintește de tragedia de acum 4 ani, când o tânără de 25 de ani a fost omorâtă după ce a fost aruncată în fața metroului în stația Dristor.

Femeia a fost prinsă după o mobilizare majoră pe rețelele sociale, în care oamenii au povestit ceea ce li s-a întâmplat, iar o persoană a fotografiat-o.

„Să aveți mare grijă la această femeie! 💥
Astăzi când eram pe peron la Lujerului, femeia a încercat să mă împingă (eu inițial nu am realizat asta pentru că vorbea non-stop cu mine, eu având căștile în urechi, nu mi-am dat seama. Am realizat ce voia să facă atunci când am văzut-o încercând să o împingă pe o fata cu ajutorul crucii pe care o ținea în mână).

Am urcat in metrou, i-am făcut o poză.

Cât am vorbit cu paznicul de la metrou, aceasta a dispărut. Am cautat-o în metrou și apoi pe peronul stației următoare. Am pierdut-o din ochi. Ca să o recunoașteți: femeia vorbește singură, țipă, înjură, în metrou începuse să plângă și ținea non-stop cu forța acea cruce maro în mână.
Aveți multă grijă!🙏”, este mesajul lăsat, pe pagina MetroCrush, de un călător care a postat și fotografia pe baza căreia a fost identificată femeia.

Potrivit REALITATEA.NET, prima dată s-a dus la un bărbat, apoi s-a îndreptat spre o tânără. La acel moment, trenul se deja afla în stație, iar pasagerii nu au ajuns pe șine.

Cazurile în care agresorii împing călătorii în fața metroului par a se înmulți în întreaga lume în ultima vreme. De curând, o femeie a fost ucisă la metroul din New York de către un bărbat, care a împins-o în fața garniturii care tocmai intra in statie si apoi a fugit de la fața locului. Un alt caz a avut loc la Bruxelles, dar femeia nu a fost omorâtă de tren, relatează știripesurse.ro.

Cookies