FOTO | Țeapă de zile mari, de data asta la bulgari. O familie din București a plecat în concediu all inclusive, inclusiv surprize nașpa. Nimic din poze nu era aievea

25 iul. 2023
2179 Afișari
FOTO | Țeapă de zile mari, de data asta la bulgari. O familie din București a plecat în concediu all inclusive, inclusiv surprize nașpa. Nimic din poze nu era aievea
FOTO | Țeapă de zile mari, de data asta la bulgari. O familie din București a plecat în concediu all inclusive, inclusiv surprize nașpa. Nimic din poze nu era aievea. Imagine simbol: Unsplash

O familie de bucureșteni a plecat în vacanță în Bulgaria la un hotel all inclusive de cinci stele, cu speranța că le va îndeplini așteptările. Însă, ajunși acolo, și-au dat seama că hotelul nu arăta deloc ca în poze și nu avea nici condițiile promise.

„Nimic din ceea ce se promite pe Booking nu este la fața locului!”

O familie din București și-a rezervat pe Booking o vacanță all inclusive în Bulgaria, la un hotel de cinci stele din stațiunea Elenite. Aceștia au fost foarte încântați de ceea ce au văzut în poze, precum și de faptul că aveau promise mesele și aceesul la plajă, așa că s-au gândit că este vacanța perfectă.

Astfel, turiștii au plătit 2.800 de lei pentru trei nopți de cazare, potrivit Adevărul.ro.

Când au ajuns acolo, bucureștenii au observat că hotelul nu oferea deloc ceea ce promitea pe Booking și că arăta deplorabil.

Buna seara, din suflet vă recomand să evitați hotelul din Elenite, astăzi am avut rezervare, am ajuns și nimic din ceea ce se promite pe Booking nu este la fața locului! Un dezastru total, hotelul este lăsat în paragină, jeg peste tot ,Aqua park-ul nu funcționează în totalitate și nu se menționează nicăieri, snack bar nu există, pe plajă nu există un bar de unde să îți iei apă, ca să ajungi la hotel mergi printre boscheți, iar acest hotel care se pretinde a fi un hotel de 5 stele, este de maxim 2!” a scris bucureșteanca pe Facebook.

Turiștii au fost dați afară din hotel

Și asta nici măcar nu este tot, problemele au continuat. Una dintre camerele rezervate nu avea aer condiționat, iar turiștii au fost nevoiți să suporte căldura. Când au vrut să discute cu un responsabil despre problemă, au fost ignorați.

După un timp, au primit un răspuns în legătură cu aerul condiționat și acesta a fost următorul:

Într-o cameră am avut o problemă cu aerul condiționat (deși era extrem de cald) toată ziua, abia seara la ora 7 ne-a băgat cineva în seamă, apoi ne-a zis că revine cu un răspuns. Răspunsul a fost că nu se poate face nimic, să dormim cu geamul deschis că nu are altă camera sa ne dea. Am spus ca nici noi nu suntem vinovați pentru neregulile hotelului și că nu e normal să stăm în asemenea condiții, iar managera nu a reușit să se descurce cu nimic în această situație și ne-a zis nonșalant să dormim cu geamul deschis (camera era la parter ,fără plasă la geam)” – A. E.

Bucureștenii, revoltați de condițiile slabe ale hotelului, și-au cerut banii înapoi. Însă, acest lucru nu a fost posibil. Managera le-a spus să vorbească cu cei de la Booking pentru a-și primi banii înapoi, după care le-a anulat rezervarea și i-a dat, practic, afară din hotel.

Familia s-a întors în București, la miezul nopții

În miezul nopții, familia a fost nevoită să se întoarcă în București, pentru că nu a mai avut unde să stea. Hotel nu mai aveau, bani nici atât.

I-am zis că nu mai dorim să stăm aici, iar managera a spus să vorbim cu Booking, că doar ei ne pot returna banii sau reloca la alt hotel, iar în timp ce încercam să rezolv problema telefonic cu Booking, managera a anulat rezervarea și, practic, ne-a dat afară din hotel!

Este ora 01:28 și noi suntem pe drumuri spre București, pentru ca Booking nu poate returna banii instant ca noi să ne putem pemite să mergem la alt hotel.” a mai scris femeia pe Facebook.

Și uite așa, turiștii au rămas și fără bani și fără vacanța all inclusive mult așteptată.

Câteva imagini din hotelul respectiv

Ce au găsit bucureștenii în hotelul respectiv
Ce au găsit bucureștenii în hotelul respectiv. Sursa foto: Facebook/ Alexandra Eftene
Imagini din hotelul respectiv
Imagini din hotelul respectiv. Sursa foto: Facebook/ Alexandra Eftene

Te-ar putea interesa și:

Cookies