FOTO | Stâlpișorii protejează atât de bine un trotuar din Sectorul 2 încât nici pietonii nu mai au loc pe el. „Dacă nu reușesc să trec ziua, poate reușesc noaptea”

04 iun. 2024
6157 afișări
FOTO | Stâlpișorii protejează atât de bine un trotuar din Sectorul 2 încât nici pietonii nu mai au loc pe el. „Dacă nu reușesc să trec ziua, poate reușesc noaptea”
FOTO | Stâlpișorii protejează atât de bine un trotuar din Sectorul 2 încât nici pietonii nu mai au loc pe el. „Dacă nu reușesc să trec ziua, poate reușesc noaptea”. Sursa foto: Facebook / Ești din Sectorul 2

Din păcate nu este o operă de artă modernă, este un trotuar din Sectorul 2, la intersecția străzilor Vornicul Ioniță cu Serghei Vasilievici Rahmaninov. Trotuarul, deja îngust, este mărginit de stâlpișori anti parcare, iar pe colț se află un stâlp de electricitate (care stă între stâlpișori ca mama între copii) de care fizic nu poți trece fără să o iei pe șosea. Cel care a fotografiat scena și care a postat-o pe grupul de Facebook „Ești din Sectorul 2” a trecut pe acolo și ziua și noaptea, ca să se convingă că nu ai cum să mergi pe acolo indiferent de ora din zi sau din noapte.

În Sectorul 2 a fost descoperită varianta modernă și urbană a „cloștii cu puii de aur”. La intersecția dintre strada Vornicul Ioniță și strada Serghei Vasilievici Rahmaninov se află „stâlpul cu stâlpișorii de plastic”. Pe trotuarul aflat pe colțul dintre cele două străzi nu poți trece indiferent de ora din zi sau din noapte la care ajungi.

Stâlpișorii care protejează atât de bine trotuarul încât nici pietonii nu mai încap pe el

Totuși, încercăm să înțelegem dacă era necesară montarea de stâlpișori chiar și pe colțul trotuarului, unde oricum mașinile nu ar fi avut loc să parcheze din cauza stâlpului de electricitate. Mai pe scurt, în acest caz, stâlpișorii de pe Rahmaninov sunt atât de eficienți încât nici măcar pietonii nu mai intră pe trotuar. „Capodopera” a fost postată pe grupul de Facebook „Ești din Sectorul 2”.

„M-am gândit că dacă nu reușesc să trec ziua, poate reușesc noaptea.”, a scris autorul fotografiilor. Din păcate, nici dimineața pe stomacul gol, fără cină luată cu o seară înainte și cu gimnastică de înviorare la activ nu prea ai pe unde să încapi.

CITEȘTE ȘI

Cookies