FOTO | S-au montat scările rulante de la Universitate, de la ieșirea spre Spitalul Colțea. Când promite Primăria Capitalei că vor fi gata și ultimele două rămase

17 mai 2024
520 afișări
FOTO | S-au montat scările rulante de la Universitate, de la ieșirea spre Spitalul Colțea. Când promite Primăria Capitalei că vor fi gata și ultimele două rămase
FOTO | S-au montat scările rulante de la Universitate, de la ieșirea spre Spitalul Colțea. Când promite Primăria Capitalei că vor fi gata și ultimele două rămase Sursa foto: Facebook / Primăria Capitalei

Primăria Capitalei a anunțat că joi noapte a fost montată a doua scară rulantă din pasajul pietonal de la Universitate, și anume cea de la ieșirea spre Spitalul Colțea. Totuși, până a fi date în funcționare, autoritățile trebuie să obțină toate avizele de funcționare. Potrivit postării Primăriei Capitalei, ar urma ca în circa două săptămâni să fie instalate și scările dinspre Teatrul Național București și cele dinspre Muzeul Municipiului București.

A fost montată cea de-a doua scară rulantă nouă din pasajul de la Universitate, anunță Primăria Capitalei. Este vorba despre scara rulantă de la ieșirea dinspre Spitalul Colțea, și a fost amplasată joi noapte de angajații de la Administrația Străzilor București. Potrivit autorităților, ar urma ca celelalte două scări rulante, de la ieșirile dinspre Teatrul Național București, respectiv dinspre Muzeul Municipiului București, să fie instalate în aproximativ două săptămâni.

„Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor București, continuă lucrările pentru înlocuirea scărilor rulante din pasajul pietonal de la Piața Universității.
Aseară au fost instalate cele dintre Spitalul Colțea, iar în aproximativ două săptămâni vor fi instalate și scările dinspre Teatrul Național București și Muzeul Municipiului București.
După așezarea pe poziții, scările sunt conectate la sistemul electric și este montat sistemul antiseismic.
În total, Administrația Străzilor București a achiziționat opt scări rulante noi, pentru toate punctele de acces în pasaj.
Noile scări vor fi date în folosința bucureștenilor treptat, pe măsură ce sunt instalate și sunt obținute avizele de funcționare.”, a transmis Primăria Capitalei pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text

Au fost montate scările rulante noi la Universitate, la ieșirea dinspre Spitalul Colțea

Lucrările de înlocuire a scărilor rulante au început la câteva luni bune distanță de la anunțul preliminar. În acest sens, Stelian Budjuveanu, (care era viceprimar cu atribuții la Primăria Capitalei) a anunțat încă de pe 4 iulie 2023 faptul că vor fi înlocuite scările rulante de la pasajul pietonal de la Piața Universității, scări pe care unii bucureșteni și le aduc aminte doar ca nefuncționale.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „n Schindler 70”

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi rafinărie de petrol

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

CITEȘTE ȘI

VIDEO | Metoda “Carapacea”, prin care dl. Piedone ne salvează de dușuri reci. „O să credeți că-s nebun, dar vă spun: în vechile conducte Termoenergetica, se bagă unele noi”

Magia Bridgerton e, în weekend, pe Calea Victoriei. E cu proiecții ale personajelor din serial, costume originale și spectacol de videomapping

Line up final la Summer Well 2024. Cine e cap de listă și cine cântă la festivalul de pe Domeniul Știrbei, din Buftea

Cookies