FOTO | Probabil cel mai așteptat final fericit: faimosul Patrocle a fost găsit❤️ Alexandra: „Este în drum spre casă!”

04 iun. 2024
27098 afișări
FOTO | Probabil cel mai așteptat final fericit: faimosul Patrocle a fost găsit❤️ Alexandra:
FOTO | Probabil cel mai așteptat final fericit: faimosul Patrocle a fost găsit. Alexandra: "Este în drum spre casă!" | Sursa foto: Alexandra Pașca

Anunțul mult așteptat a fost făcut: Patrocle a fost găsit! Micuțul patruped care a dispărut pe data de 17 martie, în București, a fost găsit și se întoarce acasă.

UPDATE: Teodor, stăpânul lui Patrocle, a ținut să ne mulțumească personal. Ne-a povestit, pe scurt, că micuțul patruped se afla din data de 4 aprilie în Colentina, la doi oameni cu suflet mare care l-au găsit pe cățel în fața porții, după ce a fost ușor accidentat de o mașină când încerca să traverseze bulevardul.

Luni, 3 iunie, când Teo ne-a rugat să mai spunem că încă îl caută pe Patroclino și speră să-l găsească curând, cei doi bucureșteni care l-au luat de pe stradă pe patruped au văzut articolul nostru și au luat legătura cu stăpânul.

Valentin și Mariana sunt bucureștenii care l-au găsit pe Patrocle. Ei nu au vrut niciun ban din recompensa oferită. Și-au dorit doar ca patrupedul să ajungă înapoi la Teo și Alexandra.

Patrocle a fost găsit

Alexandra, tânăra care l-a dat spre adopție pe Patrocle, a anunțat că micuțul cățel fricos se întoarce acasă, într-un final, după multe căutări. Anunțul a fost făcut azi, 4 iunie 2024, ora 14:00.

Luni, 3 iunie, Teodor, tânărul din București care l-a adoptat pe Patrocle, a anunțat că s-au făcut două luni de când patrupedul a fost zărit ultima dată prin oraș și anunța că recompensa a fost mărită, astfel încât blănosul să se întoarcă cât mai repede acasă.

Citește aici: Patrocle, probabil cel mai căutat cățel din București, încă de negăsit. La două luni de când a fost zărit ultima dată prin oraș, stăpânul mărește recompensa

Acum, iată că minunea s-a întâmplat! Patrocle a fost găsit și se întoarce acasă. Alexandra anunță că Teodor și Patrocle se îndreaptă către ea, sunt pe drum – aproximativ 600 de km.

Patrocle este în drum spre casă 🤍
Sunt recunoscătoare și sper să merit îndeajuns această bucurie si această zi.
Teo este cu el, pe drum, ne despart 600 km. Cam peste 8-9 ore o să se plângă ( asta dacă pot să mă opresc până atunci )
Telefonul nu mai face față. Am trimis mesaj persoanelor mai apropiate, voi posta si public. Povestim după, tot ce vreți, când vreți, cât vreți. Lăsați-mă doar să-l ating și eu.
Ne vedem diseară, toți.
Revin cu un cuvânt după ce îl am în brațe!, a transmis Alexandra pe Facebook.

Patrocle s-a pierdut la data de 17 martie 2024, din cauza unei mașini care a claxonat. De atunci, stăpânul său din București, dar și Alexandra, tânăra din județul Sălaj care l-a dat spre adopție, s-au mobilizat să-l găsească, ajutați de o mulțime de oameni, alături de cățeii lor.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies